Spitalele din judeţ au reluat activitatea în ambulatoriile de specialitate | Informaţia Zilei

Spitalele din judeţ au reluat activitatea în ambulatoriile de specialitate

Scris de Mihaela Ghiţă, 19 mai 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Spitalele din judeţ au reluat activitatea în ambulatoriile de specialitate începând de luni, 18 mai 2020. Pentru acest lucru au stabilit fiecare în parte modul în care vor putea fi acordate consultaţiile pentru acei pacienţi a căror probleme de sănătate.

Spitalul Muncipal Carei a stabilit modalitatea de desfăşurare a activităţii pentru toate cele 10 cabinete de specialitate. Potrivit unui comunicat al unităţii sanitare, pacienţii se vor prezenta la Policlinică cu bilet de trimitere de la medicul de familie, actul de identitate, vor purta mască de protecţie şi vor respecta programarea telefonică prealabilă. Programul de activitate al cabinetelor este între orele 8.00 – 15.00, iar programările se fac la numărul de telefon 0261706200 în intervalul orar 7-15. Managerul unităţii sanitare, dr. Elisabeta Raţ solicită populaţiei să respecte programarea şi toate celalte măsuri de limitare a infecţiei cu COVID19.

Conducerea Spitalului Orăşenesc Negreşti-Oaş anunţă inclusiv pe pagina de facebook a unităţii modalitatea prin care vor putea fi acordate consultaţii. În informare este menţionat faptul că medicii din Ambulatoriul integrat al Spitalului Orăşenesc Negreşti Oaş vor acorda consultaţii ce pot fi temporizate, cu preponderenţă fără prezenţa în ambulator a pacienţilor, urmând ca prescripţiile medicale să fie transmise acestora printr-o modalitate electronică (e-mail, whatsapp). Consultaţiile vor fi acordate pacienţilor asiguraţi. În cazul consultaţiilor ce nu pot fi temporizate (afecţiuni acute) se vor acorda la cabinetul de specialitate doar pe baza de programare, la numerele de telefon 0261.854.830 sau 0261.854.632, solicitand interiorul dorit, indicând numele cabinetului din ambulator.

Conducerea spitalului îi roagă respectuos pe pacienţi să respecte programarea pentru a preîntâmpina formarea de aglomerări în faţa ambulatoriului şi totodotă, să poarte mască de protecţie.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345