00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Dălina Lazăr, Ciprian Crăciun, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Lupta pentru candidatura la prezidenţiale se ascute. (reluare) 01.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Csaba Csintalan. Titlul emisiunii: Un alt mod de cuantificare a rezultatelor –BAC 2019. 02.25 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Darius Şchiop. Titlul emisiunii: Halep, prima româncă campioană la Wimbledon! Cum stă tenisul sătmărean? 03.15 Iată omul, cu Gabriel Ghişan,invitat: Sebastian Borleştean. 04.30 Ne cheamă natura 05.30 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Romeo Nicoară. Titlul emisiuni: Deputat Romeo Nicoară – raport din parlament. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (reluare) 09.00 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. 10.00 Tabără de creaţie la Ocoliş 10.45 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Maria Pop. Titlul emisiunii: Uleiurile esenţiale – cum le întrebuinţăm? 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Dălina Lazăr, Ciprian Crăciun, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Lupta pentru candidatura la prezidenţiale se ascute. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Street Music Festival – la Satu Mare. 14.30 Teleshopping 14.50 Cultură, Strigăt disperat al firmelor de construcţii, întâlnirea patronilor din construcţii la Poesis 15.40 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Romeo Nicoară. Titlul emisiuni: Deputat Romeo Nicoară – raport din parlament. 16.45 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. 17.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 18.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Adrian Marc. Titlul emisiuni: Noi obiective ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare. (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Adrian Marc. Titlul emisiuni: Noi obiective ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare. (reluare) 23.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Darius Şchiop. Titlul emisiunii: Halep, prima româncă campioană la Wimbledon! Cum stă tenisul sătmărean? 19.07.2019

Spinii invadează şoseaua Micula – Satu Mare

Scris de Ioan Aniţaş, 17 aprilie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Explozia vegetală a făcut să crească suficient de mult şi frunzele de pe spinii aflaţi pe marginea drumului din zona „Tetves”, la ieşirea din Satu Mare spre Micula. Cum numeroase crengi ajung pe carosabil, şoferii încep să se înfurie. Îşi mai zgârie autoturismele. Ca urmare a situaţiei din teren am primit deja mai multe telefoane la redacţie. O redăm pe cea formulată de I.C.

„Persoanele care vin cu maşinile dinspre Micula spre Satu Mare, imediat ce ies din zona Pădurii Noroieni, se întâlnesc cu o situaţie nefirească. Spinii care străjuiesc şanţul dinspre Lazuri au crescut atât de mult încât acoperă pe anumite porţiuni şi şoseaua, în sensul de deplasare spre Satu Mare. Şoferii prevăzători se află în situaţia de a circula cât mai aproape de axul drumului, poate chiar intră pe contrasens, moment în care sunt claxonaţi în mod justificat. Această ieşire de pe banda de circulaţie este impusă de spinii care pot zgâria vopseaua. Nu sunt puţine situaţiile în care deplasarea se face pe zeci de metri pe contrasens, lucru care nu se poate realiza mereu în condiţii depline de siguranţă. Nu ştiu cine ar avea obligaţia să taie spinii respectivi începând de la colţurile pădurii şi până la drumul spre Lazuri, din vecinătatea acelui centru de ocrotire care este în zonă. Nu ştiu dacă au fost făcute de către şoferi sesizări în sensul celor relatate mai sus, dar cu siguranţă o să fie dacă nu se intervine urgent la tăierea crengilor respective. Pagubele ar putea fi mari în cazul unor autoturisme, iar de suportat ar fi normal să le suporte administratorul drumului”.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.