10.10.2019 00.00 Dezbatere electorală , cu Stela Cădar, invitaţi: Dan Burulea, Adelin Ghiarfaş, Otto Nagy, Adrian Farcău. Titlul emisiunii: PNL vrea un guvern cu 15-16 ministere. (reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Mihai Sălceanu, invitat: Paula Gabor, Mihai Paşolea . Titlul emisiunii: Ce modificări ale codului rutier au intrat recent în vigoare? (reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Rolul asociaţiei cazacilor şi obiectivelele sale în România. 05.00 O partidă de pescuit 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Dezbatere electorală , cu Stela Cădar, invitaţi: Dan Burulea, Adelin Ghiarfaş, Otto Nagy, Adrian Farcău. Titlul emisiunii: PNL vrea un guvern cu 15-16 ministere. (reluare) 10.00 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu invitat: Ionela Toma. 11.00 Ne cheamă Natura cu Ioana Zaharia. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Mihai Sălceanu, invitat: Paula Gabor, Mihai Paşolea . Titlul emisiunii: Ce modificări ale codului rutier au intrat recent în vigoare? (reluare) 14.40 Dezbatere electorală, cu Stela Cădar, invitaţi: Dan Burulea, Adelin Ghiarfaş, Otto Nagy, Adrian Farcău. Titlul emisiunii: PNL vrea un guvern cu 15-16 ministere. (reluare) 16.00 Teleshopping 16.30 Panoramic Sportiv cu Constantin Demian, invitat: Cosmin Iuhas. Titlul emisiuni: Despre fotbalul sătmărean cu antrenoul Cosmin Iuhas. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Anxeitatea cauze şi tratament. 18.00 Audienţe în direct cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Dezbatere electorală , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko (reluare)

Spinii invadează şoseaua Micula – Satu Mare

Scris de Ioan Aniţaş, 17 aprilie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Explozia vegetală a făcut să crească suficient de mult şi frunzele de pe spinii aflaţi pe marginea drumului din zona „Tetves”, la ieşirea din Satu Mare spre Micula. Cum numeroase crengi ajung pe carosabil, şoferii încep să se înfurie. Îşi mai zgârie autoturismele. Ca urmare a situaţiei din teren am primit deja mai multe telefoane la redacţie. O redăm pe cea formulată de I.C.

„Persoanele care vin cu maşinile dinspre Micula spre Satu Mare, imediat ce ies din zona Pădurii Noroieni, se întâlnesc cu o situaţie nefirească. Spinii care străjuiesc şanţul dinspre Lazuri au crescut atât de mult încât acoperă pe anumite porţiuni şi şoseaua, în sensul de deplasare spre Satu Mare. Şoferii prevăzători se află în situaţia de a circula cât mai aproape de axul drumului, poate chiar intră pe contrasens, moment în care sunt claxonaţi în mod justificat. Această ieşire de pe banda de circulaţie este impusă de spinii care pot zgâria vopseaua. Nu sunt puţine situaţiile în care deplasarea se face pe zeci de metri pe contrasens, lucru care nu se poate realiza mereu în condiţii depline de siguranţă. Nu ştiu cine ar avea obligaţia să taie spinii respectivi începând de la colţurile pădurii şi până la drumul spre Lazuri, din vecinătatea acelui centru de ocrotire care este în zonă. Nu ştiu dacă au fost făcute de către şoferi sesizări în sensul celor relatate mai sus, dar cu siguranţă o să fie dacă nu se intervine urgent la tăierea crengilor respective. Pagubele ar putea fi mari în cazul unor autoturisme, iar de suportat ar fi normal să le suporte administratorul drumului”.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.