Spectacole de teatru la finalul săptămânii

Scris de Vasile Andreica, 16 octombrie 2013 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Sandor Anna şi Kanyadi Szilard în "Rudele"

Sandor Anna şi Kanyadi Szilard în „Rudele”

    Secţia română a Teatrului de Nord oferă trei spectacole în acest final de săptămână. Joi, de la orele 10 şi 11:15, au loc primele două rreprezentaţii cu „Capra cu trei iezi şi iedul cu trei capre”, adaptare liberă după Ion Creangă şi Octav Pancu-Iaşi, în regia lui Andrei Mihalache şi scenografia semnată de Cristian Gătina.  Duminică la ora 19 se reia „Meşterul Manole sau Drumul spre Europa” de Viorel Cacoveanu,  regizat tot de Andrei Mihalache, de această dată în cadrul abonamentului „Vasile Savinescu”.

În ce priveşte trupa Harag Gyorgy, spectacolul „Rudele” după romanul lui Moricz Zsigmond, regizat de Babarczy Laszlo, va avea şi el o reprezentaţie vineri, 18 octombrie, la ora 19 (abonament Dsida Jeno). Toate au loc în Sala Mare. Din distribuţie îi amintim pe Kanyadi Szilard, Sandor Anna, Bessenyei Istvan, Toth Pall Miklos, Czintos Jozsef.

Cronicile spectacolelor „Rudele” şi „Meşterul Manole” le veţi putea citi în viitorul număr din Informaţia de Duminică.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517