Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Corina Stanciu, Rodica Lohan. Titlul emisiunii: Biologii,chimişti şi psihologii din spitale,nemulţumiţide noua grilă de salarizare.(reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Augustin Iştoc,Ciprian Crăciun.Titlul emisiunii: Biologii, chimişti şi psihologii din spitale, nemulţumiţi de noua grilă de salarizare. (reluare) 02.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile . 03.30 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat: Ioan Coroianu . Titlul emisiunii: Crimă sau dispariţie. 04.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Nicolae Mureşan. 05.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Dudaş. Titlul emisiunii: Cultura de căpşuni. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Corina Stanciu, Rodica Lohan. Titlul emisiunii: Biologii,chimişti şi psihologii din spitale,nemulţumiţi de noua grilă de salarizare.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.20 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Adriana Laszlo. Titlul emisiunii:Cum înţelegem plânsul copiiilor? 10.00 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Mark Nagy Janos. Titlulemisiunii: Noutăţi în custodia ariei protejate de pe râul Tur. 10.30 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: De la Înviere Mântuitorul până la Înălţarea la cer. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Augustin Iştoc,Ciprian Crăciun.Titlul emisiunii: Biologii, chimişti şi psihologii din spitale, nemulţumiţi de noua grilă de salarizare. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 ]n slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile . 14.30 Teleshopping 14.45 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă,invitat:Sedonia Lăţea.Titlul emisiuni: Despre diete,vitamine la început de primăvară. 15.15 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 16.25 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Maria Tripon. 17.30 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar. 21.30 Cultură 22.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 23.30 Ştiri

Spectacol de lumini şi articifii în Centrul Nou, la cumpăna dintre ani

Scris de I. Z., 29 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, are deosebita plăcere de a-i invita pe sătmăreni în noaptea de Revelion, în Piaţa 25 Octombrie, pentru a urmări un spectaculos foc de artificii. La cumpăna dintre ani sătmărenii sunt invitaţi să sărbătorească nu doar trecerea în Noul An, cât şi trecerea în anul Centenarului!

“ Îi aştept pe toţi cetăţenii municipiului Satu Mare ca la ora 24.00 să închinăm un pahar de şampanie în cinstea noului an, admirând cel mai impresionant foc de artificii din judeţul Satu Mare! Îmi doresc să păşim în Noul An mai determinaţi, mai uniţi şi mai conştienţi de şansa pe care fiecare dintre noi o avem pentru a contribui la dezvoltarea municipiului nostru! La Mulţi Ani, Satu Mare!” , a transmis primarul Kereskényi Gábor.

Pe această cale, anunţăm cetăţenii municipiului că, în 31.12.2017, respectiv în 01.01.2018, între orele 10.00- 01.00, circulaţia pietonală pe dig, pe porţiunea dintre pasarele va fi restricţionată.

De asemenea, în acelaşi interval orar, parcarea autovehiculelor pe Bulevardul Transilvania, pe porţiunea delimitată de cele două pasarele, pe ambele sensuri de mers, va fi interzisă.

Accesul spectatorilor pe scările şi pasarelele din Piaţa 25 Octombrie înaintea şi în timpul focului de artificii nu este permis.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Satu Mare

Abonează-te acum Online!
  1. Intrebare a spus: 31 decembrie 2017, ora 20:05

    De ce nu a umplut magazinele cu mezeluri si carne proaspata peste numai putregaiuri care nu au putut fi vandute in decurdul anului?

  2. Dac Bulibas a spus: 31 decembrie 2017, ora 09:58

    Primarul derbedeu Kereskenyi are ce sarbatori,….. Din August probabil si-a tras un salariu dublu, a infundat Olimpia si a marit impozitele cu 20 % de maine ca sa aiba el si tovarasii lui mai mult de risipit. In mod concret nu are ce prezenta nimic util si folositor de pe urma muncii lui satmarenilor pe anul 2017 !!!. In schimb, dupa cum se vede, se pricepe la gargara si abureste lumea cu proiectele lui care nu se realizeaza. Daca dezvoltarea orasului ar fi direct proportionala cu cresterea salariului lui atunci as avea ce sarbatori si eu dar in conditiile actuale nu prea am ce sarbatori deoarece nu am sperante de mai bine cu un asemenea primar nepriceput si netalentat. ( Cati investitori straini a atras el in oras in urma unor discutii prin convingere ?,…, nici unul ! ) Ma bucur daca nu-l vad !!!.

  3. Stefan cel mic a spus: 30 decembrie 2017, ora 10:46

    Sänt bani aruncati in aer. Din acesti bani s-ar putea rezolva probleme mari sau mici dar care ar aduce mai tärziu bucurii de alungul anilor.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.