18.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Gabriel Leş, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern fără OUG privind amnistia şi graţierea.(reluare) 01.40 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Iuliu Cadar. Titlul emisiuni: Iuliu Cadar-raport la 3650 de zile. 02.35 Ne cheamă natura 03.20 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu. 04.20 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Daniel Frei. Titlul emisiunii: Cooperativa şi avantajele ei pentru fermieri. 05.20 Cultură, Fior de Zatmar 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona . 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Simona Niste . 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Dumitru Pop. Titlul emisiunii: Perspective de dezvoltare a comunelor din zona metropolitană. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona . 09.15 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat: Alina Perşa. Titlul emisiunii: Asociaţia ACT4U, implicată în diverse activităţi ecologice. 09.40 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Cum controlăm furia? 10.20 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Gabriel Leş, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern fără OUG privind amnistia şi graţierea.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Iuliu Cadar. Titlul emisiuni: Iuliu Cadar-raport la 3650 de zile. 14.30 Teleshopping 14.55 Cultură, cu Vera Pop,invitat: Vari Vasile. Titlul emisiuni: O familie de artişti. 15.20 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Dacian Nastai a devenit antrenor cu licenţă pro. 16.15 Cultură, Fior de Zatmar 17.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ionela Toma. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan.

Specialişti ai Comisiei Europene vor verifica la Satu Mare gradul de pregătire în a preveni apariţia pestei porcine africane

Scris de Ioan Aniţaş, 27 ianuarie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Vor fi verificate si fondurile de vanatoare

Vor fi verificate si fondurile de vanatoare

Focarele de pestă porcină africană confirmate în Ucraina la doar câteva zeci de kilometri de Halmeu au stârnit interesul oficialilor de la Comisia Europeană -CE. Ca urmare a acestei situaţii, în zilele de 30 şi 31 ianuarie, o echipă a CE o să se afle în judeţul Satu Mare.

Obiectivul acestei echipe însoţită de reprezentanţi ai Autorităţii Naţionale Sanitar Verinare şi Siguranţa Alimentelor – ANSVSA, este testarea gradului de pregătire a autorităţilor de la noi din judeţ pentru prevenirea, dar şi intervenţia în cazul apariţiei pestei porcine africane, existenţa planurilor de măsuri.

Demersul priveşte practic prevenirea apariţiei în România a acestei maladii periculoase, cu mortalităţi însemnate în populaţiile de suine. Prezenţa săptămâna viitoare la Satu Mare a echipei mixte CE – ANSVSA ne-a fost confirmată de Nicolae Dumuţa, directorul Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor – DSVSA Satu Mare.

 

Abonează-te acum Online!
  1. ioan a spus: 27 ianuarie 2017, ora 22:08

    ar trebui sa-i duceti la ferma din moftin.dar voi ca pe vremea lui ceausescu ii veti purta la o ferma etalon care respecta normele

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.