17.09.2019 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Titlul emisiunii:.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat:Nicolae Bondici. Titlul emisiunii:Învătătorul rămâne luminătorul satului. 05.00 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia. 06.00 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiuni:O echipă de specialişti în protecţia mediului, în vizită de studii. mediului mediului,în 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Titlul emisiunii:.(reluare) 10.00 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Cultura de Lavandă. 11.00 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Înălţarea Sf.Cruci – Paznic Împărătesc 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 14.00 Agenda publică cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Panait, Mariana Sălageanu, Nagy Otto Titlul emisiunii: Educaţia, la un nou început.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu 16.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat:Ştefan Szilagy. Titlul emisiunii:Radiografia campionatelor judeţene la fotbal. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiunii:Cum controlăm furia. 18.00 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (reluare)

Spaţiul de joacă de pe Ostrovului, un teren netuns şi plin de denivelări

Scris de Ioana Vladimirescu, 10 iunie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Zilele trecute am fost contactaţi la redacţie de o mămică din municipiul Satu Mare, mai exact din cartierul Soarelui, care dorea să facă următoarea reclamaţie:

“Locuiesc pe strada Ostrovului şi mărturisesc că atunci când toboganele au fost aduse la noi între blocuri, deodată cu leagănele, am avut impresia că vor avea şi copiii din zonă un locşor unde să petreacă măcar câteva ore după-masa în siguranţă. Poate pentru că e vorba de strada Ostrovului, aceste aparate de joacă pentru copii nu au mai ajuns să fie îngrădite. Aşa că pe copilul de câţiva ani nu prea îl poţi lasă liniştită să se joacă, că dacă o ia la fugă e la doi paşi de carosabil. Circulat şi el intens. Nu doar acest aspect vreau să îl menţionez aici, ci faptul că aparatele au fost puse efectiv pe un teren accidentat. E plin de gropi, dâmburi şi iarba mare ajunge până aproape la genunchii copiilor de doi – trei ani. Nici asta nu este normal. Terenul trebuia adus la acelaşi nivel, ca şi copiii să poată păşi liniştiţi, fără să se tot împiedice şi să cadă. Sperăm să se ia măsuri pentru că sunt foarte mulţi copii în zonă”.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.