Image 1
Image 2

Spaghetti cu carne si ciuperci

spaghetti cu ciuperci
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
spaghetti cu ciuperci
spaghetti cu ciuperci

Ingrediente:

200 gr carne tocata(poate sa fie si macra)
100 gr ciuperci
50 gr bulion(sau 2 rosii)
verdeata
spaghetti

Mod de preparare:

se pun la fiert spaghetele apoi separat se caleste carne. cand carnea este aproape gata se pun si ciupercile taiate marunt si se tin la prajit 5 minute. cand sunt toate prajite bine se pune si bulionul sau rosiile. la sfarsit se pune verdeata. pofta buna!

Reţetă trimisă de: Roxana

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Varză cu carne muntenească

REȚETE ROMÂNEȘTI

Varză cu carne muntenească

Varza acră cu carne de porc sau vită este o mâncare tradițională, gătită lent și finisată cu smântână pentru cremozitate. Perfectă pentru zilele reci, oferă o combinație reconfortantă de savoare și textură.

Tarte Savuroase cu Piersici și Brânză de Capră

DESERT

Tarte savuroase cu piersici și brânză de capră

Aceste tarte cu piersici și brânză de capră sunt un exemplu de eleganță și simplitate, perfecte pentru orice ocazie de vară. Pregătite cu ușurință cu o seară înainte, ele își păstrează savoarea și prospețimea până la momentul servirii.