Sorin Oprescu, condamnat la patru ani patru luni de închisoare cu executare | Informaţia Zilei

Sorin Oprescu, condamnat la patru ani patru luni de închisoare cu executare

Tribunalul Bucureşti l-a condamnat luni la patru ani şi patru luni de închisoare cu executare pe Sorin Oprescu, fostul primar al capitalei României.

El este cercetat într-un dosar pentru fapte de corupţie, iar decizia poate fi atacată cu apel.

Amintim că în 20 noiembrie 2015, procurorii DNA l-au trimis în judecată pe Sorin Oprescu pentru luare de mită, spălare de bani, abuz în serviciu şi constituire a unui grup infracţional organizat. În aceeaşi cauză au fost judecaţi Bogdan Popa, fost şef al Administraţiei Cimitirelor, Cristian Stanca, fostul şofer al lui Oprescu, Mircea Octavian Constantinescu, fost şef al Direcţiei Economice din Primăria Capitalei, Ruxandra Mihaela Petroi Avasiloae, fost director al Centrului Cultural al Palatelor Brâncoveneşti de la Porţile Bucureştiului, Florin Şupeală, fost director adjunct al Centrului, Claudiu Bengalici, administrator al unei societăţi comerciale, Ion Niţă şi Romeo Albu.

Abonează-te acum Online!
  1. nicu a spus: 17 mai 2019, ora 11:04

    VA INTREB CARE A FOET CORUPTIEA LUI OPRESCU SI CE CORUPTIEA A FACUT IOHANNIS.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517