SONDAJ: Vor fi prea multe treceri peste Someş odată cu al treilea pod şi pasarela pietonală?

Peste câteva luni sau ani, în municipiul Satu Mare se vor inaugura al treilea pod peste râul Someş şi pasarela pietonală. La prima vedere este bine că se construieşte. Însă o parte a populaţiei se gândeşte că nu era neaparat nevoie de cele două investiţii, pentru că oraşul nu este sufocat, mai ales după deschiderea centurii ocolitoare. Şi atunci, unii sătmăreni consideră că se putea face altceva cu acei bani, ceva mai urgent.

Întrebarea noastră este:

Vor fi prea multe treceri peste Someş odată cu al treilea pod şi pasarela pietonală?

Loading ... Loading ...
Abonează-te acum Online!
 1. Vasile a spus: 11 mai 2023, ora 15:52

  Pasarelă trebuia făcut la nivelul digului nu sa desfaci digul daca vine o inundaţie pe unde te scarpini ce faci asa ceva nu trebuia să spargi digul nu se stie niciodata ce vreme vine

 2. Nicu a spus: 11 mai 2023, ora 13:25

  Podul trebuia facut la capatul cartierului dar pe partea cealalta sunt prea multi stabi, care nu pot fi deranjati asa ca primaria SM in frunte cu Gabor a preferat sa nu – i deranjeze si sa inghesuie circulatia in mijlocul cartierului !!!!!!!!!!!

 3. Valean Livia a spus: 11 mai 2023, ora 10:46

  Părerea mea ca acest pod trebuia amplasat undeva la capăt de micro 17 sau undeva mai spre paulesti sau ar fi şi alte proiecte cum ar fi o centura sa facă legătură cu cea de la Botiz. Dar după mine e prea înghesuit pe independentei

 4. Alecu a spus: 11 mai 2023, ora 10:22

  Cu cei peste 40 milioane euro pentru podul de la strand dati de guvern se putea face sala polivalenta,modernizare Oli,parc industrial nou,izolare termica la toate blocurile,si poate mai ramaneau bani si de ceva zeci de strazi de pamant asfaltate.
  Noa…

 5. Anton a spus: 11 mai 2023, ora 09:11

  Eu cred se circula destul de bine si acum, dar cand se va preda si al treilea pod, va fi chiar foarte bine. Oricum in Satu Mare se traieste bine in general.

 6. bercu a spus: 10 mai 2023, ora 15:15

  Y ai dreptate.Trebuia sa faca podul in prelungirea strazii Jubileului.

 7. Nume a spus: 10 mai 2023, ora 10:38

  Podul nu este făcut din bani de la banca. Finanţarea este de la bugetul local si de la Ministerul Dezvoltarii.

 8. y a spus: 10 mai 2023, ora 10:22

  Problema va fi la coborârea de pe pod pe Independenţei. Văd că nimeni nu s-a ocupat de asta. Spaţiul este foarte strâmt iar ce se întâmplă momentan la Burdea sau la sensul giratoriu de la Lidl de la cap pod Golescu e nimic faţă de ce va fi acolo. Podul era ceva dacă scotea circulaţia de tot din oraş şi nu îl băga obligatoriu tot în Soarelui. Frumos podul cobora traficul în spate la blocuri (este spaţiu destul) şi scotea traficul de tot. Aşa e o palmă la kkt şi va fi jale.

 9. One a spus: 10 mai 2023, ora 08:44

  Cu siguranta banii cu podul 3 se puteau folosi pentru altceva. Ff putini stiu ca podul este facut cu banii imprumitati de la banca si pe care se va plati dublu din cauza la dobanda si robor mare

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517