Sondaj: Vă este teamă că vă puteţi infecta cu coronavirus în locurile aglomerate, la mare, ştranduri, mall-uri etc? | Informaţia Zilei

Sondaj: Vă este teamă că vă puteţi infecta cu coronavirus în locurile aglomerate, la mare, ştranduri, mall-uri etc?

România a ajuns să aibă o medie zilnică a îmbolnăvirilor mai mare comparativ cu media zilnică din starea de urgenţă. Unii specialişti sunt de părere că a început valul al doilea, alţii că este prematur să vorbim despre aşa ceva.

Începând cu ziua de 15 mai 2020 au început să se relaxeze unele măsuri. Se pot organiza evenimente în aer liber, s-au deschis piscinele şi ştrandurile în aer liber, terasele şi nu numai.

Totuşi, sunt locuri în care nu sunt păstrate măsurile de distanţare, lucru care-i afectează pe cei care vor să le respecte. În aceste condiţii poate să apară o nouă formă de fobie, să-i spunem CORONAFOBIE. Apar şi noi motive pentru care se evită ieşirea din case tocmai pentru că în unele părţi persoanelor le este invadat spaţiul intim.

Intrebarea noastră este următoarea:

Vă este teamă că vă puteţi infecta cu coronavirus în locurile aglomerate, la mare, ştranduri, mall-uri etc.?
Da
Nu
Vezi Rezultate
Abonează-te acum Online!
 1. Vio a spus: 01 iulie 2020, ora 18:52

  numa un om anormal la cap nu se teme de virusul acesta

 2. Bene Otto a spus: 30 iunie 2020, ora 12:03

  Buna ziua ,sunt locuitor din Carpati II sunt prea putine statii de Autobuz pe Bdul Lucian Blaga unul in capat si unul la farmacia Coica locuitorii Carpati I si Carpati II trebuie sa se aglomereze in cele 2 statii de autobuz mai ales in orele de varf la 2 la 7 sau 8 dimineata am vazut si cinci Autocare care stateau sa iasa celalalt .Sugestie infiintarea mai multor statii unde infrastructura permite langa Bellagio Casa de pariuri vizazi intrare Roshendahl si magazin Petra vizavi fosta Billa .Multumesc

 3. Dac Bulibas a spus: 30 iunie 2020, ora 11:21

  Nu-mi este teama deoarece incerc sa evit pe cat posibil locurile aglomerate iar daca nu pot evita atunci port neaparat masca conform indrumarilor specialistilor pe care tin sa respect cu strictete!. In restaurante, baruri, stranduri, mall-uri nu ma duc , nu le-am frecventat nici pana acum, pot trai si fara ele, din partea mea pot da in faliment !.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

 • Goldis Admitere

 • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517