SONDAJ: Un ministru din Ungaria spune România face o treabă extraordinară la graniţă. Are dreptate?

Scris de I. Z., 08 ianuarie 2023 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

România ar fi meritat aderarea la Schengen, întrucât “face o treabă extraordinară” în ceea ce priveşte paza graniţelor, a spus ministrul Justiţiei din Ungaria, Varga Judit, în discursul ţinut în localitatea harghiteană Siculeni, unde a avut loc comemorarea secuilor ucişi de trupele imperiale austriece în 1764.

“Ungaria, anul trecut, a oprit peste 260 de tentative de trecere frauduloasă a graniţelor şi dacă ar veni presiunea şi din partea României, atunci nu am putea face faţă. România face o treabă extraordinară în ceea ce priveşte paza graniţelor şi din acest motiv poziţia Guvernului Ungariei este că România ar fi meritat aderarea la Schengen. Începe un nou an, noi oportunităţi şi Ungaria este deschisă către un dialog pragmatic”, a declarat Varga Judit, potrivit Agerpres.

Întrebarea noastră este:

Un ministru din Ungaria spune România face o treabă extraordinară la graniţă. Are dreptate?

Loading ... Loading ...
Abonează-te acum Online!
 1. bongo a spus: 23 ianuarie 2023, ora 20:41

  Englezii au parasit uniunea pentru ca au fost diletanti ?

 2. fideszes tolvaj a spus: 12 ianuarie 2023, ora 09:49

  Nu avem nevoie de parerea ei. Impreuna cu banda de hoti al lui Orban nu au nimic de spus in UE, dictatorul a facut Ungaria de rasul lumii , diletantul va fi dat afara din Europa Unita.

 3. Tamas a spus: 10 ianuarie 2023, ora 11:07

  Ungaria sa nu ne dea noua sfaturi ca vedem unde a ajuns cu alturarea lui putin. Si ce e mai rau acum urmează pentru ei. O sa isi paraseasca tara din cauza problemelor sa vina in Transilvania

 4. Dr. Szabo a spus: 09 ianuarie 2023, ora 20:24

  Varga Judith este implicat in furturile si coruptiile regimului dictatorial Fidesz _ Orban. Trupele Imperiale Habsburg au venit in Transilvania sa faca ordine si civilizatie in tinutul ocupat de turci. Este incorect transcrierea istoriei de regimul orbancsavo si marioneta (frumusica Judit) , Transilvania a trait epoca de aur in timpul imperiului Habsburg.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517