01.04.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați: Ovidiu Mureșan, Ciprian Costea, Lorand Turos. Titlul emisiunii: Cum se dau banii pentru șomaj tehnic.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audiențe în Direct cu Mihai Sălceanu, invitat: Silaghi Daniela. Titlul emisiunii: Cum depășim stresul provocat de izolarea la domiciliu? (reluare) 03.30 Sport 04.45 Portret de artist, invitat: Maria Carmen Sas. 05.50 Cultură cu Laczko Eva. Titlul emisiunii: O jumătate de secol de teatru la Satu Mare. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați: Ovidiu Mureșan, Ciprian Costea, Lorand Turos. Titlul emisiunii: Cum se dau banii pentru șomaj tehnic.(reluare) 09.30 Info Studio cu Mihai Sălceanu, invitat: Tiberiu Markos. Titlul emisiunii: Cât de afectate sunt firmele de pandemia de Coronavirus? 10.30 Cultură cu Ioana Vladimirescu 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audiențe în Direct cu Mihai Sălceanu, invitat: Silaghi Daniela. Titlul emisiunii: Cum depășim stresul provocat de izolarea la domiciliu? (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați: Ovidiu Mureșan, Ciprian Costea, Lorand Turos. Titlul emisiunii: Cum se dau banii pentru șomaj tehnic.(reluare) 15.30 Teleshopping 15.45 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ioana Zaharia. Titlul emisiunii: Obiective versus fantezii. 16.25 Concert Sinfonic la Filarmonica Dinu Lipatii din Satu Mare. 18.00 Audiențe în direct cu Ioan Anițaș (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audiențe în direct cu Ioan Anițaș (reluare)

Sondaj: Trebuie amânate alegerile locale?

PSD, USR şi PMP sunt de acord cu amânarea alegerilor locale. Aleşii au convenit că o campanie electorală presupune contact cu cetăţenii, fapt care ar reprezenta un pericol. Deputatul PSD Florin Iordache spune că o campanie electorală ar pune în pericol sănătatea populaţiei.

„Cel mai periculos pentru nişte alegeri este campania electorală. Campania electorală înseamnă contact cu cetăţenii”, a declarat social democratul.

Liderul USR Dan Barna apreciază că amânarea alegerilor locale trebuie luată în calcul.
„Este una dintre alternativele care trebuie avute în vedere în funcţie de ce se va întămpla. Există posibilitatea asta, trebuie luată în calcul şi este o decizie firească, aş spune”, a spus Barna.

Și liderul PMP, Eugen Tomac spune că sănătatea publică este prioritară.

„Sănătatea publică trebuie să rămână prioritatea zero pentru ţară (…) orice decizie laută de Guvern cu privire la alegeri sau alte măsuri ce au drept obiectiv protejarea vieţii noastre, poate fi luată”, a spus Tomac.

Alegerile locale ar urma să aibă loc în luna iunie a acestui an. Totuși, întrebarea noastră este:

Trebuie amânate alegerile locale?
Da
Nu
Vezi Rezultate
Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.