Sondaj: Sunteţi mulţumiţi de Zilele Oraşului Satu Mare 2022?

La sfârşitul lunii mai s-au organizat Zilele Oraşului Satu Mare, după o lungă pauză cauzată de pandemia de CORONAVIRUS. Ediţia cu numărul 24 a avut mai multe schimbări faţă de cele trecute. Schimbări privind organizarea, programul, legate de amplasarea scenei, a teraselor pentru mâncare şi nu numai. Au fost patru zile cu multe activităţi, concerte cu artişti mari.

În secţiunea comentarii puteţi să ne spuneţi ce v-a plăcut şi ce nu la Zilele Oraşului Satu Mare 2022.

Până atunci, vă invităm să răspundeţi la întrebarea:

Sunteţi mulţumiţi de Zilele Oraşului Satu Mare 2022?

Loading ... Loading ...
Abonează-te acum Online!
  1. Andreica a spus: 10 iunie 2022, ora 00:23

    Atâta timp cât oraşul arată jalnic la multe capitole zilele oraşului este o mizerie. Parcurile sunt neîngrijite, lângă spitalul nou este un parc unde oamenii nu au o sursă de apă, nu au un wc, îşi fac treburile pe lângă gard. Piaţa Someş este dezastru de 20 ani aceleaşi tarabe, aceiaşi mizerie, aceiaşi boschetari şi voi daţi bani la Andra şi la INNa etc. Mizerie de gândire.

  2. mipudeco a spus: 07 iunie 2022, ora 13:22

    Locul unor astfel de manifestari este stadionul, nu centrul orasului. Vai de locuitorii din zona, au de indurat zile in sir. Puneti autobuze spre un stadion si mai faceti si acolo.

  3. Dac Bulibas a spus: 03 iunie 2022, ora 10:41

    De zilele Partium organizate pt. maghiari unii/multi romani s-au revoltat ( au fost nemultumiti !!!…) ca nu au fost invitati artisti si formatii ghiorlaitoare romanesti la evenimentul maghiar !. Acum de Zilele Orasului ,conducerea Orasului a avut deosebita grija sa invite artisti si formatii romanesti renumite si peste hotare ca sa satisfaca pretentiile ridicate ale romanilor satmareni. Si ce sa vezi,…, tot nu sunt multumiti ( vezi sondajul !) !!!!. Ca urmare eu propun sa nu mai organizati Zilele Orasului si astfel sa economisiti bani ca oricum romanii nu apreciaza acest efort si ramaneti doar la organizarea Zilelor Partium care se bucura de succes in randul maghiarimii care merita si apreciaza acest efort din partea conducerii Orasului !. Daca si pe INNA ati ajuns sa huiduiti pt. trei cuvinte in lb. maghiara rostite din bun simt si respect atunci eu nu stiu pe cine ar trebui invitat ca sa satisfaca dorintele romanilor satmareni ca sa fie multumiti. Daca in multitudinea de programe diversificate majoritatea romanilor satmareni nu si-au gasit nimic pe plac atunci imi pare rau pt. ei deoarece sufera de lipsuri si de cultura foarte redusa !!!.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517