Sondaj: Sunteţi de acord cu relaxarea restricţiilor când România înregistrează zeci de mii de noi infectări?

Scris de I. Z., 01 februarie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Aşa cum se ştie, de la 1 februarie 2022, perioada de carantină se reduce la 5 zile pentru cei nevaccinaţi şi dispare lista ţărilor cu risc epidemiologic. Persoanele care vin din străinătate în România se vor supune aceloraşi reguli de carantinare, indiferent din ce ţară sosesc.

Condiţia ca cei care călătoresc să nu stea în carantină este să fie vaccinaţi, trecuţi prin boală ori testaţi negativ. De la 1 februarie, în UE certificatul verde este valabil maxim 9 luni dacă persoana nu are doza booster (a treia doză).

Ideea este că deşi România înregistrează noi recorduri la capitolul noi infectări, pe 1 februarie fiind prima dată când am depăşit pragul de 40.000, în spaţiul public, oamenii politici, autorităţile şi nu numai cer să se elimine toate restricţiile.

Întrebarea noastră este:

Sunteţi de acord cu relaxarea restricţiilor când România înregistrează zeci de mii de noi infectări?

Loading ... Loading ...
Abonează-te acum Online!
  1. unul a spus: 02 februarie 2022, ora 07:51

    oamenii politruci nu oamenii politici,impotentitatile nu autoritatile se uita la spatiul public unde locuitorii necum popor ca n evul mediu ,turma se imunizeaza de turma.cine are zile scapa

  2. unul a spus: 02 februarie 2022, ora 07:46

    oamenii politruci nu politici,impotentitatile nu autoritatile se uita la spatiul public cum la fel ca n evul mediu populatia deasupra careia leviteaza ,turma se imunizeaza.cine are zile scapa.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517