Sondaj: Sunteţi de acord ca Ucraina să fie primită de urgenţă în Uniunea Europeană?

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski cere ca ţara sa să fie primită în Uniunea Europeană în procedură de urgenţă. El spune că soldaţii ucraineni nu luptă doar pentru ţara lor, ci pentru toată Europa.

„Soldaţii noştri nu luptă doar pentru ţara noastră, luptă pentru toată Europa. Pentru toţi copiii din Europa. Suntem recunoscători partenerilor că sunt alături de noi, dar scopul nostru e să fim alături de toţi europenii şi cel mai important, să fim la egalitate. Sunt sigur că asta este corect, sunt sigur că asta am meritat. Sunt sigur că este posibil”,  a spus el într-un mesaj televizat.

„Când am candidat la preşedinţie, am spus că fiecare dintre noi este preşedinte. Pentru că toţi suntem responsabili pentru starea noastră. Pentru frumoasa noastră Ucraina. Şi acum s-a întâmplat ca fiecare dintre noi să fie un luptător. Şi sunt încrezător că fiecare dintre noi va câştiga”, a mai spus preşedintele ucrainean.

El a avut un mesaj şi pentru militarii ruşi care participă la invazia în Ucraina: „Părăsiţi tehnica militară şi plecaţi, nu credeţi în ce vă spun comandanţii voştri, pur şi simplu plecaţi”.

Întrebarea noastră este:

Sondaj: Sunteţi de acord ca Ucraina să fie primită de urgenţă în Uniunea Europeană?

Loading ... Loading ...
Abonează-te acum Online!
  1. Paris a spus: 03 martie 2022, ora 23:44

    Pacat Este Deja Prea Tirziu .

  2. Dac Bulibas a spus: 28 februarie 2022, ora 14:45

    Sobolanul asta nazist-ultranationalist-sovin mai apare si cu pretentii dupa ce si-a bagat tara intr-un razboi total inutil ?. Ieri inca se plangea de mila ca se simte parasit pt. ca nu este ajutat suficient din partea asmutitorilor lui … Oare va mai exista Ucraina pe harta dupa razboi ???…, poate una mult mai mica decat cel de dinainte de razboi si atunci nu va mai prezenta interes deosebit nici UE-lui !.

  3. Babacu a spus: 28 februarie 2022, ora 11:57

    Parerea mea este ca momentul e departe, UE are si asa destule probleme, nu poate fi primita o tara care are dispute teritoriale si zone de potential conflict. UE ar slabi foarte mult daca Ucraina ar fi primita, sper ca la Bruxelles sa existe atita judecata incit sa-si dea seama de asta. In plus Ucraina este o tara profund corupta, nu prezinta siguranta.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517