SONDAJ: Sunt câinii vagabonzi o problemă în Satu Mare?

Scris de I. Z., 28 ianuarie 2023 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Ana Oros Daraban este femeia care a fost ucisă de câini sâmbătă,în timp ce alerga in zona Lacul Morii din Bucureşti. Tânăra era angajată ca expert in cadrul Direcţiei de Mediu a Primăriei Capitalei, era originară din Baia Mare şi a fost căsătorită cu un sătmărean, care a fost ieri la IML să-i recunoască cadavrul.

În urma acestei tragedii a izbucnit un război al declaraţiilor intre Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA) şi Primăria Capitalei.

Întrebarea noastră este:

Sunt câinii vagabonzi o problemă în Satu Mare?

Loading ... Loading ...

Vă prezentăm şi o filmare recentă de pe digul de lângă Podul de Fier din municipiul Satu Mare: 

Abonează-te acum Online!
 1. Prof.Ioan Sabau a spus: 14 martie 2023, ora 08:30

  Si la Vetis sunt probleme,,mi-au spart gardul si intra nestingheriti in curte.Am anuntat Primaria si….nimic ??!! Oare pana cand atata delasare si le trebuie pansii speciale !

 2. raulco a spus: 02 februarie 2023, ora 21:45

  Si in Acas cainii vagabonzi sunt o problema nu numai in oras, la fel si in majoritatea localitatilor din judet.

 3. ulpius a spus: 27 ianuarie 2023, ora 08:01

  Haită de câini de talie mare(5-6) pe terenul viran str Bariţiu colţ cu Brediceanu ,care terorizează populaţia. S-au anunţat toate „organele competente ” ,dar în zadar .

 4. Dac Bulibas a spus: 26 ianuarie 2023, ora 11:47

  ORICINE, orice ar zice , cainii vagabonzi aflati pe spatiul public trebuie impuscati/lichidati !!!. Doar asa vom scapa si de tragediile produse de acestia !. Activistii de la protectia animalelor sunt depasiti de situatie !.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517