Sondaj: Pentru toată cariera, ar trebui să devină Mani Gyenes cetăţean de onoare al municipiului Satu Mare?

Scris de I. Z., 17 ianuarie 2023 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Cu toate cifrele impresionante pe care le-a înregistrat Mani Gyenes de-a lungul carierei sale, cu toate sacrificiile pe care le-a făcut în ultimii 15-20 de ani, pentru că a dus tricolorul românesc de 13 ori la cea mai dură competiţie din lume, Raliul Dakar, pentru că este singurul pilot care a participat şi a terminat toate ediţiile la cel mai dur hard enduro din lume, pentru că a fost medaliat la International Six Days Enduro, pentru nenumăratele titluri de campion la enduro şi endurocross obţinute în campionatele din România şi Ungaria, pentru multe alte participări, pentru promovarea judeţului Satu Mare la nenumărate evenimente organizate de Autonet şi nu numai, pentru că se încadrează perfect la ”Regulamentul privind acordarea titlului de Cetăţean de Onoare al municipiului Satu Mare”, pentru că România nu a mai avut niciodată un astfel de pilot la Raliul Dakar, pentru toate cele enumărate şi multe altele, poate că Emanuel Gyenes ar trebui să primească titlul de Cetăţean de Onoare al municipiului Satu Mare.

Aşa cum se ştie, dreptul de a propune acordarea titlului de ”Cetăţean de Onoare” al municipiului Satu Mare îl au primarul, consilierii municipali (cel puţin o treime din consilierii în funcţie), sau un număr de cel puţin 5% din populaţia cu drept de vot din municipiul Satu Mare pe baza unui tabel semnat de către aceştia, care va sta la baza unui proiect de hotărâre promovat de către un consilier sau un grup de consilieri locali.

Întrebarea noastră este:

Pentru toată cariera, ar trebui să devină Mani Gyenes cetăţean de onoare al municipiului Satu Mare?

Loading ... Loading ...
Abonează-te acum Online!
 1. Dac Bulibas a spus: 17 ianuarie 2023, ora 14:36

  Cu patriotisme de fasolica presarata cu branza de burduf imputita mucegaita nu ajungeti nicaieri !. Ce a facut acesta pt. Satu Mare ?. Daca cumva a fost sponsorizat /platit si din bugetul local atunci putem spune ca ne-a prejudiciat de niste bani fara acordul nostru al contribuabililor !. Reclama pt. Satu Mare NU a facut !!. De contribuit cu ceva la bunastarea satmarenilor NU a facut !!!. In schimb a facut reclama pt. AUTONET la care activeaza si de unde ia banul !!!. Ca urmare , poate fi facut cetatean de onoare al Autonetului dar nicidecum al Orasului Satu Mare !!!.
  ( dar pe modelul „…Insignifiantului ..” Daniel Prodan, cu o anumita presiune din partea diletantilor cred ca se poate obtine orice odiosenie in Satu Mare. )

 2. Nicu a spus: 17 ianuarie 2023, ora 11:03

  Da merita pentru ca in Satu Mare sunt putine personalitati, iar unii au fost facuti cetateni de onoare chiar daca au facut mai putine pentru oras. Riscam sa fie facut cetatean de onoare in orasul Busteni alaturi de alti sportivi valorosi , iar noi sa ne facem de rusine .

 3. unu a spus: 17 ianuarie 2023, ora 09:26

  nu vreau s apar , dar pun o intrebare ce a facut pentru satu mare???/ sau vreti sa ii dati pensie speciala pentru ce???

 4. Dac Bulibas a spus: 16 ianuarie 2023, ora 15:58

  Merita o hora traditionala , un carnat traditional si un gulyas pulles a la cremes in votre cour, NIMIC mai mult !.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517