Sondaj: Este mai bun Guvernul Ciucă decât Guvernul Cîţu?

Au trecut patru luni de când s-a schimbat Guvernul României. PNL-USR-UDMR a picat, iar la putere a ajuns coaliţia PSD-PNL-UDMR.

Cu alte cuvinte, Guvernul Cîţu a fost înlocuit cu Guvernul Ciucă. Dacă pandemia “s-a mai stins” de când a venit Nicolae Ciucă, printre evenimentele principale a intervenit şi războiul din Ucraina. Au apărut şi diferite schimbări, au crescut pensiile, salariile, dar şi s-au scumpit aproape toate utilităţile, au crescut preţurile la alimente, benzină, motorină, ratele la bănci şi câte şi mai câte.

Întrebarea noastră este:

Este mai bun Guvernul Ciucă decât Guvernul Cîţu?

Loading ... Loading ...
Abonează-te acum Online!
 1. usu a spus: 03 aprilie 2022, ora 07:59

  Guvernul CIUCA este conform zicerii
  iliesciene „un guvern pentru linistea noastra”,
  pe CATU eu il suspectez de despotism,
  fanii lui i-ar zice ,bine dar unul luminat
  asa ca in rezumat si mai simplut asa,
  unul e mai tampitel asa iar altul mai zvapaiat,
  e o impresie.

 2. valeriu grigor a spus: 01 aprilie 2022, ora 14:51

  Ce guverne sunt acele care prin structurile din teritoriu, menţin în funcţie de director la impozite şi taxe, Satu Mare, un imbecil şi nemernici, care atentează LA VIAŢA şi abuzează un handicapat de 87 ani în scaun rulant, de ce nu-mi dai bani reţinuţi abuziv din pensie? cu ajutorul poliţiei am primit 50 %, din 1620 lei. MULŢUMESC POLITIA.

 3. Babacu a spus: 31 martie 2022, ora 10:37

  Nicolae Ciuca nu este prim-ministrul ideal, dar se vede ca evita pe cit posibil conflictele. Chiar si numirile controversate eu le interpretez ca o tendinta de a tine echilibrul guvernarii. Cu PSD este greu de lucrat, ei sint tot timpul pusi pe scandal dar acum mai mult decit oricind tara are nevoie de liniste.

 4. Opinie a spus: 30 martie 2022, ora 20:07

  Cred ca ,datorita situatiei de fapt existenta in Europa si in tara este mai nimerit decat guvernul CATU .

 5. mutu2 a spus: 30 martie 2022, ora 19:15

  Diferenţa este că pe Ciucă iese o zamă mai galbenă că e mai gras , în rest tot o apă şi-un iohanis sunt amândoi.

 6. Babacu a spus: 30 martie 2022, ora 16:47

  Nicolae Ciuca este un om serios, ce a promis a facut. Nimeni nu e perfect, are si el probleme cu plagiatele, dar nici sa facem troaca de porci pe oricine care vine la guvernare nu e bine. Altfel vom trai din scandal in scandal si vom ramine tot ultimii in UE. Multi chiar asta urmaresc.

 7. Dac Bulibas a spus: 30 martie 2022, ora 12:02

  @Cocojambo !,”… Cine-i harnic si munceste ori e prost ori nu gandeste !…” . De ce sa muncesc eu toata ziua ,.., ca sa aiba altii mai mult ce risipi ????. Vrei sa intretin/sustin eu aceasta Colonie nesatula care merita sa dispara ?…Merita sa muncesti in Colonia asta de mana a 14-pea ?. Pt. ce ?… ca altii sa traiasca mai bine ?…Eu nu sunt slugoi si nici sclav !. Cei care muncesc cinstit si produc aici sunt marginalizati si batjocoriti !. In nici o tara civilizata un bugetar nu castiga mai mult decat unul productiv pt. ca bugetarul traieste dupa cel productiv si nu invers !.

 8. Cocojambo a spus: 30 martie 2022, ora 11:21

  @Dac Bulibăşeală. Am luat la cunoştinţă autopropunerea ta de a fi prim-ministru, ministrul economiei, secretar generat NATO, ministrul sănătăţii, antrenorul naţionalei de fotbal etc. Se va acţiona în consecinţă! Mii de scuze dacă s-a uitat ceva!
  La cât tot postezi tu sigur nu lucrezi toată ziua. Aaa, era să uit! Condoleanţe familiei care trebuie să te suporte.

 9. Dac Bulibas a spus: 30 martie 2022, ora 10:56

  Ambele guverne sunt la fel de incompetente !!!. Actualul nu este nici mai bun si nici mai rau decat cel de dinainte !.. Ambii sunt la fel de catastrofali !!!. Colonia romania ” functioneaza ” din inertie si nu prin guvernare !. Guvernele astea au fost bune doar ca sa ne indatoreze si sa ne fure ca in rest nu au facut nimica !!!. Acesti guvernanti ar trebui alungati si condamnati , NU tinuti !.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517