SONDAJ: Este bine că se dau bani mai mulţi pentru militari şi poliţişti?

Scris de I. Z., 12 ianuarie 2023 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

În şedinţa de miercuri, 11 ianuarie, Guvernul a majorat cuantumul soldei de grad sau a salariului gradului profesional deţinut de personalul militar, respectiv poliţişti sau poliţişti de penitenciare, a anunţat purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Cărbunaru.

„Guvernul a aprobat actualizarea cuantumului soldei de grad sau a salariului gradului profesional pe care-l deţine personalul militar, respectiv poliţişti sau poliţişti de penitenciare. Este o actualizare care nu s-a mai făcut din 2018 şi care stabileşte noile cuantumuri ale soldelor de grad şi salariilor gradelor profesionale deţinute de personalul militar, poliţişti şi poliţişti de penitenciare”, a declarat Cărbunaru. Potrivit purtătorului de cuvânt al Guvernului actualizarea a fost făcută proporţional cu evoluţia salariului de bază minim brut pe ţară garantat în plată.
Ministerul Apărării a arătat printr-un comunicat de presă că impactul asupra veniturilor personalului militar vizat din cadrul ministerului se va situa între 227 lei pentru gradul de soldat şi 442 lei pentru gradul de general.

Întrebarea noastră este:

Este bine că se dau bani mai mulţi pentru militari şi poliţişti?

Loading ... Loading ...
Abonează-te acum Online!
 1. V. Grigor a spus: 14 ianuarie 2023, ora 19:49

  Pentru unele servicii din POLIŢIE, este foarte bine şi benefic să primească salarii mai mari, merită ? de ce, vă relatez concret, am fost înşelat de un depanator, POLIŢIA a venit cu depanatorul cu laptopul şi bani acasă, nu-i cunoşteam adresa doar un prenume. În mod abuziv escrocul TINCU, DIRECTOR ,impozite şi taxe locale, reţine pensia în anul 2021 a handicapatului de 88 ani ţintuit la pat. Poliţia a făcut ca 50 % din bani reţinuţi să fie adusă acasă a doua zi după depunerea plângeri, restul nu nici până-n prezent.

 2. Dac Bulibas a spus: 13 ianuarie 2023, ora 11:26

  Asa cum se dau bani mai multi si altor categorii bugetariste exact la fel este bine că se dau bani mai mulţi pentru militari şi poliţişti…. Si acestia traiesc tot din venituri in Colonia asta tiganeasca – rromania cersetoare !.

 3. Nicu a spus: 13 ianuarie 2023, ora 08:59

  sa primeasca salarii mai mari , dar la pensii sa nu mearga la 40 – 45 de ani pentru ca nu este corect ca un muncitor normal sa mearga la 65 de ani si cu o vechime in munca de 45 ani.

 4. satmarean a spus: 12 ianuarie 2023, ora 22:04

  pentru cei 55% sa nu sune la apel urgenta 112 sa-si faca dreptate singuri, sa vada ce insemna dosar penal, sau amenda

 5. Medalia a spus: 12 ianuarie 2023, ora 20:44

  Pentru Militari DA dar la Trintori de la politie care stau in Birou masini ect .. si pe FBok NU.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517