Sondaj: După înmulţirea infectărilor cu Covid-19 credeţi că ar trebui reintroduse restricţiile din timpul stării de urgenţă? | Informaţia Zilei

Sondaj: După înmulţirea infectărilor cu Covid-19 credeţi că ar trebui reintroduse restricţiile din timpul stării de urgenţă?

În ultima perioadă se anunţă zilnic sute de noi cazuri de îmbolnăvire cu Covid-19 în România. Am avut zile când s-au raportat chiar şi peste 400 de noi cazuri, la fel cum se întâmpla în perioada stării de urgenţă.

Toată lumea vorbeşte de al doilea val de CORONAVIRUS în România şi că sutele de raportări sunt urmările măsurilor de relaxare care au început să se ia din 15 mai. În România s-a trecut de 26.500 de cazuri confirmate în 29 iunie, dintre care 18.912 s-au vindecat, iar 1.634 au decedat.

Întrebarea noastră este următoarea:

După înmulţirea infectărilor cu Covid-19 credeţi că ar trebui reintroduse restricţiile din timpul stării de urgenţă?
Da
Nu
Vezi Rezultate
Abonează-te acum Online!
 1. Lorand a spus: 01 iulie 2020, ora 18:55

  Nu se cunosc numarul exact al persoanelor bolnave care se afla printre noi… poate si eu sint asiptomatic si nu stiu

 2. Mircea a spus: 01 iulie 2020, ora 13:38

  nu stiu ce ar trebui sa faca guvernul ca sa ne apere viata de care noi cetatenii se pare ca nu ne mai pasa!
  Cei care nu respecta regulile ar trebui amendati fara mila.
  sunt pentru masuri dure!!!!

 3. Dac Bulibas a spus: 30 iunie 2020, ora 11:09

  Nu ar trebui reintroduse restricţiile din timpul stării de urgenţă !. Trebuie lasat in seama selectiei naturale sa mai trieze dintre romanii prosti si idioti ca inca prea multi sunt dintre cestia care nu respecta pe nimeni si nimica . Poate cei ramasi care respecta recomandarile specialistilor vor fi mai intelepti si cu sentimente mai bune. Aceasta pandemie trebuie considerata ca un rau necesar care ne mai scapa de o parte dintre cei prosti si inutili. Cei disciplinati care respecta regulile cu Coronavirusul au sanse sa scape, restul nu !. Ca urmare trebe lasat fiecare sa decida pt. el conform dorintei si capacitatii lui mintale !.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

 • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517