Sondaj: Credeţi că vom scăpa de pandemie în anul 2022?

Scris de I. Z., 26 decembrie 2021 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

În 27 decembrie 2021 se face 1 an de la startul campaniei de vaccinare în România. Au apelat la aceste doze în jur de 8 milioane de români. Totodată, pandemia de CORONAVIRUS se apropie de 2 ani.

Urmează un an 2022 în care nu ştim ce se va întâmpla. Specialiştii ne spun să ne pregătim pentru un nou val, oamenii de rând aşteaptă să treacă această pandemie. Ce va fi? Timpul ne va oferi răspunsurile potrivite.

Până atunci, dorim să aflăm părerea voastră răspunzând la următoarea întrebare:

Credeţi că vom scăpa de pandemie în anul 2022?

Loading ... Loading ...
Abonează-te acum Online!
  1. Babacu a spus: 06 ianuarie 2022, ora 11:13

    Multi isi complica inutil viata. Vin cu tot felul de bazaconii antivacciniste, conspiratii cum ca fortele oculte vor sa reduca populatia Terrei, cipuri cu care sa ne faca zombi si alte prostii din astea.
    Pentru mine totul a fost foarte simplu, am mers, m-am vaccinat cu 2 doze si urmeaza a treia doza, cind merg undeva prezint certificatul pe telefon si viata merge mai departe. Nici nu ascult aberatiile antivaccinistilor. De ce sa traiesti complicat cind poti trai simplu? Eu asa vad lucrurile.

  2. unul a spus: 28 decembrie 2021, ora 06:45

    Da,noi vom scapa de pandemie,PE HARTIE IN SONDAJE

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517