SONDAJ: Are municipiul Satu Mare suficiente locuri de parcare pentru autoturisme?

Scris de I. Z., 03 august 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index

În zilele cele mai aglomerate, mai mult în perioadele în care anul şcolar se află în plină desfăşurare, în municipiul Satu Mare aproape că nu se găsesc locuri de parcare în zona centrală. Sunt destule, însă cererea este şi mai mare. Tocmai aceste este şi motivul pentru care în ultimii ani se tot discută de noi proiecte de parcări.

Tarifele pentru o oră staţionare în zonele A şi B au rămas neschimbate de câţiva ani. Ele sunt de 1 euro, respect 50 de eurocenţi. N-ar fi exclus să se modifice de anul următor pentru că toate cresc.

Totuşi, avem următoarele întrebări pentru sătmăreni:

Are municipiul Satu Mare suficiente locuri de parcare pentru autoturisme în zonele A şi B?

Loading ... Loading ...

Sunt mari tarifele de parcare în municipiul Satu Mare?

Loading ... Loading ...

Sunt accesibile metodele prin care se pot cumpăra tichetele de parcare?

Loading ... Loading ...
Abonează-te acum Online!
 1. Babacu a spus: 08 august 2022, ora 13:03

  Problema e ca fara taxa isi pune unul masina in parcare si o lasa cu saptaminile. Am vazut pe Drumul Careiului in fata la Lebada, inainte de taxa nu gaseai un loc, de cind cu taxa s-au eliberat jumatate din locuri.

 2. mutu2 a spus: 08 august 2022, ora 12:37

  Desenăm nişte linii pe marginea soselei şi zicem că sunt parcări. Preţul este exagerat de mare de 1 euro + TVA pe oră. Dacă ai probleme în Satu Mare şi stai 8 ore în parcare eşti mâncat. Suma este 8 euro + 1,52 euro tva = 9,52 euro x 5lei = 47,6 lei. Ar trebui să aibă şi varianta pentru o zi cum este la Baia Mare dar lăcomia este prea mare. Personal nu sunt de acord cu taxa pe parcare. Asta a apărut tot datorită lăcomiei celor ce ne conduc. Dacă ai probleme la o instituţie a statului gen Consiliu Judeţean , Prefectură , Inspectorat Şcolar , Inspectorat de Poliţie niciuna nu are parcare suficientă nici măcar pentru angajaţi darămite pentru oamenii care vin la aceste instituţii. Recent Prefectura s-a mutat într-o clădire nouă. Unde este parcarea pentru oameni aşa cum au supermarcheturile?

 3. economistul a spus: 04 august 2022, ora 10:28

  Atita timp cit timp nu se foloseste un ‘bun arhitect’ sa eficientzeze designul ptr parcari , totul e degeaba!!!Habar nu au cum sa ‘design’ parcarile vis-vis de trotuarele pietonale!!!!

 4. usu a spus: 04 august 2022, ora 06:38

  de ani de zile e evident ca numarul de masini creste mereu si este necesar constructia de parcari sub sau supraterane rezidentiale,concomitent cu descurajarea aglomerarii orasului cu masini parcate pe marginea drumului,prin marirea tarifului orar ,asta in mijlocul orasului.E o hotarare care cere sange in instalatie,poate extraterestrii?

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517