Sondaj: Ar trebui ca Guvernul să desecretizeze PNRR?

Scris de Ionuţ Blăjean, 18 octombrie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul PSD Marcel Ciolacu apreciază că toate documentele din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă ar trebui desecretizate. El a declarat că solicită Guvernului să facă acest lucru.

„A trebuit să treacă un an şi jumătate când în sfârşit să ajungem cu toţii la concluzia că trebuie desecretizat PNRR-ul, aşa cum este peste tot în Europa. Nu există niciun stat european care are un program naţional de redresare şi rezilienţă pe care l-a ţinut la secret, vreun Guvern din această Europă. Eu o să-mi permit, până să cer în coaliţie, să cer Guvernului României să desecretizeze absolut toate documentele din PNRR şi o să am o discuţie cu liderii de grup. Cred că este oportun ca să avem o comisie de anchetă şi în sfârşit, poate şi prin intermediul acestei comisii, toată lumea, toţi românii şi toţi cei interesaţi să ştim odată pentru totdeauna ce conţine PNRR, pentru că nici în acest moment nu ştim ce este acolo”, a afirmat Ciolacu, la Parlament, potrivit Agerpres. El a fost întrebat de jurnalişti dacă va mai merge împreună cu premierul Nicolae Ciucă la Bruxelles pentru a discuta cu oficialii europene despre PNRR.

„Vom vedea. În acest moment, domnul ministru al Fondurilor Europene (Marcel Boloş n red.) este la Bruxelles. Este primă discuţie între comisar şi cei responsabili şi pe urmă o să văd, împreună cu domnul prim-ministru, cum ne facem calendarul: ori să mergem împreună, ori separat fiecare la familia sa europeană”, a răspuns Marcel Ciolacu.

Întrebarea noastră este:

Ar trebui ca Guvernul să desecretizeze PNRR?

Loading ... Loading ...
Abonează-te acum Online!
  1. Babacu a spus: 22 octombrie 2022, ora 08:26

    Eu cred ca nu ne intereseaza, astea sint dispute sterile intre politruci, important este sa fie cheltuiti cu folos toti banii. Aia cu „muzeul industrializării forţate” eu nu-i vad rostul.

  2. y a spus: 20 octombrie 2022, ora 17:47

    Dar marea întrebare este de ce este secretă????? Ca ce chestie???? E o megaporcărie. Apoi când vezi că se cheltuie banii pe tâmpenii gen muzeul industrializării forţate la noi???? La ce bun şi ăla? Ce câştigă comunitatea de acolo???? Nimic, vă spun eu.

  3. Patriot a spus: 19 octombrie 2022, ora 19:46

    In guvern, politica tarii, economia, este totul asa de secret ca nimeni nu stie de ce sunt ei responsabili deci derutarea si minciunile sunt la ordinea zilei.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517