08.04.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: dr. Călin Bumbuluţ, dr. Adrian Farcău, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Realitatea din spitalele din România.(reluare) 01.30 Ştiri 02.00 Audienţe în direct cu Victor Constantinovici, invitaţi: Adrian Marc, Cătălin Tolontan, Călin Cruceru. Titlul emisiunii: Încep testările pentru Covid 19 la Satu Mare. (reluare) 03.30 Portret de artist 04.40 Concert la Filarmonica Dinu Lipati din Satu Mare. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: dr. Călin Bumbuluţ, dr. Adrian Farcău, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Realitatea din spitalele din România.(reluare) 09.35 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Producţia de confecţii între necesitate şi realitate.. 10.25 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiunii: De ce facem sacrificii? 11.05 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiunii: Arta de a dărui. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Victor Constantinovici, invitaţi: Adrian Marc, Cătălin Tolontan, Călin Cruceru. Titlul emisiunii: Încep testările pentru Covid 19 la Satu Mare. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: dr. Călin Bumbuluţ, dr. Adrian Farcău, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Realitatea din spitalele din România.(reluare) 15.37 Teleshopping 15.55 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia. 17.00 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Eugeniu Avram. 18.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, Eugenia Sabou (reluare)

Şoferii de pizza deranjează alţi angajaţi în traficul rutier

Un sătmărean ne-a contactat telefonic pentru a face o sesizare. Iată ce ne-a transmis Sergiu M., locuitor al cartierului Carpaţi II:

„Sunt un şofer obişnuit al municipiului Satu Mare. Sunt angajat în traficul rutier zilnic, iar pe lista lucrurilor care mă deranjează se află modul în care conduc şoferii de pizza. Aceşti livratori sunt recunoscuţi uşor pe străzi deoarece conduc cu viteză mai mare, se bagă unde abia au loc şi nu semnalizează la fiecare manevră. Sunt enervanţi deoarece din cauza lor suntem nevoiţi să apăsăm piciorul pe pedala de frână, pentru că se bagă la limită pe banda unor şoferi. Pe timp de seară parcă fac raliu prin municipiul Satu Mare. Înţeleg că trebuie să livreze produse, să ajungă cât mai rapid. Dar cu disciplina în trafic cum rămâne? Şi nu puţini au fost cei care au făcut mici accidente. Nu ar trebui ca patronii lor să-i atenţioneze? Ce contează 2-3 minute în plus la livrarea unui produs?”

Abonează-te acum Online!
  1. szabi a spus: 24 iulie 2019, ora 00:15

    Cana ii aduce pizza nu l deranjeaza!!!!!!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.