Şoferii care intră pe podul Decebal nu văd de balustradă | Informaţia Zilei

Şoferii care intră pe podul Decebal nu văd de balustradă

Scris de Ioan Aniţaş, 09 februarie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Adesea am consemnat în coloanele ziarului nostru evenimente rutiere produse ca urmare a neacordării de prioritate.

Din păcate, pe cuprinsul municipiului reşedinţă de judeţ, dar şi în alte zone din judeţ, există locuri în care şoferii nu au vizibilitate pentru a se asigura. Pericolul de a nu acorda prioritate este evident.

Pe această temă ne-au sunat la redacţie mai mulţi conducători auto, care ne-au spus:

„La ore de vârf este un act de curaj să circuli pe breteaua care asigură intrare pe Podul Decebal din Satu Mare. Balustrada este atât de neinspirat realizată încât omul aflat la volan riscă adesea înscrierea în trafic fără a se putea asigura. Suntem surprinşi de faptul că domnii din Comisia de Circulaţie a Primăriei Satu Mare n-au remarcat acest aspect. Nu este exclus ca aceşti membri, poate nici city-managerul Maskulik Csaba, nu prea circulă pe acolo. Înainte de a se produce evenimente rutiere cu urmări grave ne permitem a le sugera factorilor cu putere de decizie să facă măcar un drum cu autoturismul pe zona invocată pentru a lua act de această situaţie nedorită. Cu siguranţă vorrealiza necesitatea luării unor măsuri menite a evita eventuale coliziuni. Domnilor, repetăm invitaţia de a vă deplasa pe breteaua de urcare pe podul Decebal pentru a vă convinge că avem dreptate”.

Pentru o corectă informare, ne permitem să menţionăm faptul că şi în comuna Apa, la ieşirea de pe „Drumul Moşului”, pentru a intra în trafic pe Drumul Naţional E85, sau de a urma traseul prin comună, vizibilitatea este aproape zero din cauza unor indicatoare rutiere montate prea aproape de sol. Poate o să ia cineva în seamă şi acest semnal. Presupunem că ar fi necesare alte ţevi de susţinere pentru a ridica maisus indicatoarele care stânjenesc vizibilitatea.

Abonează-te acum Online!
  1. YoTzom Ping a spus: 10 februarie 2020, ora 18:06

    Dacă, mare problemă, trebuie să oprească bugetarii să se asigure, şi pulimea poate trece!
    Foarte bun acel parapet, altfel beşinoşii de bugetari taie calea celor care urcă dinspre finanţe!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517