Şofer drogat, depistat în trafic la Satu Mare

razie politia

Joi, 16 iunie, în jurul orelor 19.00, poliţiştii rutieri sătmăreni, în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere şi control a traficului rutier pe raza municipiului Satu Mare, au efectuat semnale de oprire unui conducător auto, respectiv un bărbat de 28 de ani, din Satu Mare.

În urma efectuării unei verificări cu testul rapid pentru detectarea unor eventuale substanţe psihoactive din organism, a reieşit faptul că bărbatul se afla sub influenţa a două substanţe interzise de lege.

Totodată, în urma unui control efectuat asupra autoturismului, poliţiştii au identificat bunuri interzise a fi deţinute, din categoria drogurilor, care au fost ridicate în vederea expertizării.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept” şi ,,conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517