Şofer care a încălcat legea, trimis la închisoare

În 16 mai, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Satu Mare au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de către Judecătoria Baia Mare, pe numele unui bărbat de 26 de ani, din Maramureş.

Persoana în cauză, care are de executat o pedeapsă de 1 an şi 10 luni de închisoare pentru săvârşirea unor infracţiuni la regimul rutier, a fost depusă în Penitenciarul Satu Mare.

Abonează-te acum Online!
  1. V. Grigor a spus: 21 mai 2023, ora 22:14

    Şofer la puşcărie, sigur cine greşeşte plăteşte, în Satu Mare, nu-i valabilă această regulă, o grupare de infractori în frunte cu şefa , bine organizată , de ani de zile fac afaceri cu certificate de HANDICAP, nimeni nu îndrăzneşte restructurare, chiar dacă curtea de apel Oradea , dos. 748/83/2021, descoperă infracţiunile cu care gruparea reuşesc escrocarea bătrânilor bolnavi, handicapaţi, dacă nu plăteşti te lasă să mori, aveţi curaj dreptatea vă apără împotriva mafie

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517