Societatea Roşu Company şi-a deschis un depozit la Păuleşti

Scris de Iosif Ţiproc, 08 noiembrie 2009 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

La inaugurare au participat personalităţi şi oameni de afaceri din 4 judeţe

Multă lume bună şi aleasă a ţinut să fie prezentă sâmbătă după-masă la inaugurarea noului depozit al societăţii Roşu Company din Păuleşti, patronată de soţii Ana şi Mihai Roşcău din Gherţa Mică.

Aceştia, împreună cu copiii lor, Monica, Mihai şi Vasilică, conduc destinele unui lanţ de depozite de materiale de construcţie din judeţul Satu Mare.
Au fost prezenţi, printre alţii, deputatul Ioan Holdiş, Valentin Breban – directorul OPC Satu Mare, Gheorghe Copil – primarul comunei Călineşti-Oaş, Ioan Ciuta – primarul comunei Gherţa Mică, Nagy Iosif, primarul, şi viceprimarul Şuta Valer din Păuleşti, primari din judeţele Sălaj, Bihor şi Maramureş, oameni de afaceri din judeţele amintite, prieteni şi rude ale familiei Roşcău din poliţie şi administraţia publică, rude din comuna natală.

Familia Roşcău dă de lucru la sute de oameni

Festivitatea a debutat cu o scurtă slujbă religioasă oficiată de preoţii ortodocşi din Păuleşti, Livada, Livada Mică şi Apateu, cu toţii apropiaţi patronului Mihai Roşcău prin lucrările pe care acesta le-a făcut la lăcaşurile de cult din localităţile amintite.
Membrilor familiei, primarului Nagy Iosif, precum şi invitaţilor de marcă le-a revenit sarcina tăierii panglicii, nu înainte ca realizările familiei Roşcău să fie subliniate, şi nu fără motiv.
Într-adevăr, în această perioadă de criză familia Roşcău a reuşit să câştige licitaţii şi să investească în continuare în unităţi economice, dând de lucru la câteva sute de oameni. Firma din Păuleşti, aflată la intrarea în comună, chiar lângă drumul principal, cuprinde nu numai un magazin de prezentare, dar şi un depozit în care pot fi găsite materiale de construcţie, dar şi articole de uz gospodăresc.
Societatea familiei Roşcău efectuează prestări de servicii în construcţii, dar şi lucrări de reabilitare a infrastructurii.
Secretul reuşitei familiei Roşcău este hărnicia, perseverenţa, dar şi modul în care a reuşit să lege relaţii de colaborare cu persoane şi societăţi din toate domeniile de activitate. Actele de caritate ale soţilor Roşcău, de care au beneficiat multe biserici din judeţ, sunt binecunoscute în rândurile enoriaşilor.
După încheierea festivităţilor de la depozit s-a ciocnit câte un pahar de şampanie, apoi a urmat un chef la restaurantul Magnolia din Păuleşti, care s-a prelungit până spre dimneaţă.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.