20.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Emil Şuhani, Radu Creţu. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern cu protestatarii la gard. (reluare) 01.30 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 02.40 Cultură, Hajduszoboszlo vacante de vis. 03.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 05.30 Info Studio cu Laczko Eva. Titlul emisiuni: Casa zâmbetelor-oază de bucurie. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona. 08.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Adrian Cozma. Titlul emisiuni: Creşterea cailor de rasa şi relaxarea. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: . 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Emil Şuhani, Radu Creţu. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern cu protestatarii la gard. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Iuliu Cadar. Titlul emisiuni: Iuliu Cadar-raport la 3650 de zile. 14.35 Teleshopping 15.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 16.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 17.30 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat: Alina Perşa. Titlul emisiunii: Asociaţia ACT4U, implicată în diverse activităţi ecologice. 18.00 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Cum controlăm furia? 18.30 Şedinţă de Consiliu 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Constantin Demian, Daniela Silaghi. Titlul emisiunii: Care sunt cele mai mari probleme ale adolescenţilor?(reluare) 23.00 Şedinţă de Consiliu

Slujbe arhiereşti de Crăciun, la Satu Mare

Scris de Vera Pop, 26 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

În zilele de Crăciun, credincioşii sătmăreni s-au îndreptat spre biserici pentru a se bucura alături de familie de slujbele închinate Naşterii Domnului. Vremea a ţinut cu ei, fiind deosebit de frumoasă pentru această perioadă. 

În municipiul Satu Mare, credincioşii ortodocşi şi greco-catolici au primit în mijlocul lor vizita a doi episcopi: Iustin Sigheteanul şi Vasile Bizău.
Biserica ortodoxă “Naşterea Domnului” din cartierul Carpaţi II din Satu Mare a fost neîncăpătoare pentru mulţimea de credincioşi prezentă la slujbă. Mulţi dintre aceştia au fost nevoiţi să asculte din curtea bisericii  cuvintele adresate cu prilejul acestei sfinte sărbători. Slujba a fost oficiată de Episcopul Maramureşului şi Sătmarului, Preasfinţitul Părinte Iustin, preotul paroh Gheorghe Chiş, protopopul Ioan Socolan, un sobor format din 13 preoţi.

 

Biserica greco-catolică “Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril” a fost plină de credincioşi de toate vârstele. Slujba a fost oficiată de Episcopul Maramureşului Vasile Bizău, preotul paroh Dumitru Roman şi un sobor de preoţi format din Florin Fodoruţ, Laurenţiu Costin şi Andrei Pop. Biserica greco-catolică “Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril” a fost plină de credincioşi de toate vârstele. Slujba a fost oficiată de Episcopul Maramureşului Vasile Bizău, preotul paroh Dumitru Roman şi un sobor de preoţi format din Florin Fodoruţ, Laurenţiu Costin şi Andrei Pop.

 

 

Enoriaşii Bisericii Romano-Catolice din întreaga lume au sărbătorit în noaptea de 24 decembrie Naşterea Mântuitorului. Bisericile din Satu Mare s-au dovedit a fi ;i ele neîncăpătoare pentru mulţimea care a venit la slujba de la miezul nopţii. La Catedrala Romano-Catolică din Satu Mare, Naşterea Domnului a fost sărbătorită cu o slujbă arhierească.

 

Mai multe în ediţia tipărită din „Informaţia Zilei” – 27 decembrie 2017, disponibilă la chioşcurile de ziare sau în ediţia electronică (abonament pdf).

Abonează-te acum Online!
  1. enorias a spus: 28 decembrie 2017, ora 20:49

    Mai informati-va in legatura numirile preotilor parohi de la lacasele de cult ortodoxe!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.