00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Mariana Săllăgean, Beniamin Urs, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Ce decizii au luat liderii coaliţiei PSD-ALDE? (reluare) 01.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Scriitorii de expresie maghiară din Carei sunt mai cunoscuţi în Ungaria. 02.25 Ne Cheamă Natura 03.25 Portret de artist 04.15 Concert Samus Quit Art - la Poesis 05.20 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Sînziana Cristea. Titlul emisiuni: Sînziana Cristea 4420 raport la de zile. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Viorel Verzeş. Titlul emisiuni: Cât de sigur e sistemul de pensii de stat?(reluare) 09.00 La Psiholog 09.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Ziua pomiculturii sărbătorită la Săuca. 10.30 Religie cu Eva Laczko, invitaţi: Pallai Bela, Roman Janos. Titlul emisiunii: Retrospectiva vizitei papale. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Mariana Săllăgean, Beniamin Urs, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Ce decizii au luat liderii coaliţiei PSD-ALDE? (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Acţiuni cu tânăra generaţie în scop ecologic. 14.10 Teleshopping 14.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu, invitat: Georgiana Marina. 15.40 Prieteni necuvântători cu Alina Blejan, invitat: Zoltan Szabo, dresor de câini. 16.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Scriitorii de expresie maghiară din Carei sunt mai cunoscuţi în Ungaria. 17.20 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Gheorghe Sabău. Titlul emisiunii: Box în weekend: Cupa Voinţa – memorial Timofie Pogăciaş şi Liviu Gheţe. 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă. 18.30 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (reluare) 23.30 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Sînziana Cristea. Titlul emisiuni: Sînziana Cristea 4420 raport la de zile. 25.06.2019

Sindicatul Electrolux, din nou în conflict cu conducerea firmei

Scris de Vasile Nechita, 12 februarie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Joi, Inspectoratul Teritorial de Muncă va media conflictul de muncă

Sorin Faur, liderul Sindicatului Liber ”Samus” Electrolux Satu Mare ne-a spus marţi, 12 februarie 2019, că la această firmă a fost deschis luni un conflict de muncă.

În aceste condiţii, muncitorii sunt în grevă japoneză şi poartă banderole albe pe braţ ca formă de protest şi avertizare.

Cauzele conflictului

Motivul declanşării conflictului de muncă în constituie anumite revendicări salariale, pe care sindicaliştii le doreau incluse în contractul colectiv de muncă. Întrucât conducerea nu a acceptat acele revendicări, iar termenul de semnare a contractului a expirat pe 31 ianuarie, sindicatul a înregistrat pe 11 februarie conflictul la de Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Satu Mare. Informaţia ne-a fost confirmată de Ioan Flore, purtător de cuvânt al ITM în relaţiile cu presa.

Mai multe în ediţia tipărită din „Informaţia Zilei” – 13 februarie, disponibilă la chioşcurile de ziare sau în ediţia electronică (abonament pdf).

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 14 februarie 2019, ora 11:19

    Lasati-l pe Sorinel sa faca greva doar el !. Este omul Conducerii si face ce dicteaza Conducerea. In aceasta perioada depozitele Electrolux sunt pline cu produse iar vanzarile sunt foarte putine. Decat sa plateasca muncitorii in somaj tehnic mai bine o greva neplatita organizat de Sorinel – omul de nadejde al Conducerii. Toate grevele din Electrolux de pana acum au avut loc in aceasta perioada si nicidecum din primavara pana-n toamna. Oare este o coincidenta ?. Hai sictir !….

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.