18.02.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Mircea Ciocan, Ciprian Ardelean. Titlul emisiunii: Klaus Iohannis şi Ludovic Orban critică politicile PSD.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în Direct cu Mihai Sălceanu, invitat: Călin Durla. Titlul emisiunii: Noutăţi din sistemul de educaţie. (reluare) 04.00 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia 04.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Pesta porcină africană, modalităţi de transmitere. 05.30 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiunii: Viitori piloţi de formula 1. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Mircea Ciocan, Ciprian Ardelean. Titlul emisiunii: Klaus Iohannis şi Ludovic Orban critică politicile PSD.(reluare) 10.00 Panoramic Sportiv cu Constantin Demian, invitat: Adrian Pricop.Titlul emisiunii: Relansarea voleiului sătmărean. 10.50 Taina Credinţei (limba maghiară) cu Eva Laczko. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în Direct cu Mihai Sălceanu, invitat: Călin Durla. Titlul emisiunii: Noutăţi din sistemul de educaţie. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Mircea Ciocan, Ciprian Ardelean. Titlul emisiunii: Klaus Iohannis şi Ludovic Orban critică politicile PSD.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Georgeta Pop. Titlul emisiunii: Noutăţi din sănătate. 18.00 Audienţe în direct cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko (reluare)

Sindicatul Electrolux, din nou în conflict cu conducerea firmei

Scris de Vasile Nechita, 12 februarie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Joi, Inspectoratul Teritorial de Muncă va media conflictul de muncă

Sorin Faur, liderul Sindicatului Liber ”Samus” Electrolux Satu Mare ne-a spus marţi, 12 februarie 2019, că la această firmă a fost deschis luni un conflict de muncă.

În aceste condiţii, muncitorii sunt în grevă japoneză şi poartă banderole albe pe braţ ca formă de protest şi avertizare.

Cauzele conflictului

Motivul declanşării conflictului de muncă în constituie anumite revendicări salariale, pe care sindicaliştii le doreau incluse în contractul colectiv de muncă. Întrucât conducerea nu a acceptat acele revendicări, iar termenul de semnare a contractului a expirat pe 31 ianuarie, sindicatul a înregistrat pe 11 februarie conflictul la de Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Satu Mare. Informaţia ne-a fost confirmată de Ioan Flore, purtător de cuvânt al ITM în relaţiile cu presa.

Mai multe în ediţia tipărită din „Informaţia Zilei” – 13 februarie, disponibilă la chioşcurile de ziare sau în ediţia electronică (abonament pdf).

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 14 februarie 2019, ora 11:19

    Lasati-l pe Sorinel sa faca greva doar el !. Este omul Conducerii si face ce dicteaza Conducerea. In aceasta perioada depozitele Electrolux sunt pline cu produse iar vanzarile sunt foarte putine. Decat sa plateasca muncitorii in somaj tehnic mai bine o greva neplatita organizat de Sorinel – omul de nadejde al Conducerii. Toate grevele din Electrolux de pana acum au avut loc in aceasta perioada si nicidecum din primavara pana-n toamna. Oare este o coincidenta ?. Hai sictir !….

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.