Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Corina Stanciu, Rodica Lohan. Titlul emisiunii: Biologii,chimişti şi psihologii din spitale,nemulţumiţide noua grilă de salarizare.(reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Augustin Iştoc,Ciprian Crăciun.Titlul emisiunii: Biologii, chimişti şi psihologii din spitale, nemulţumiţi de noua grilă de salarizare. (reluare) 02.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile . 03.30 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat: Ioan Coroianu . Titlul emisiunii: Crimă sau dispariţie. 04.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Nicolae Mureşan. 05.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Dudaş. Titlul emisiunii: Cultura de căpşuni. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Corina Stanciu, Rodica Lohan. Titlul emisiunii: Biologii,chimişti şi psihologii din spitale,nemulţumiţi de noua grilă de salarizare.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.20 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Adriana Laszlo. Titlul emisiunii:Cum înţelegem plânsul copiiilor? 10.00 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Mark Nagy Janos. Titlulemisiunii: Noutăţi în custodia ariei protejate de pe râul Tur. 10.30 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: De la Înviere Mântuitorul până la Înălţarea la cer. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Augustin Iştoc,Ciprian Crăciun.Titlul emisiunii: Biologii, chimişti şi psihologii din spitale, nemulţumiţi de noua grilă de salarizare. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 ]n slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile . 14.30 Teleshopping 14.45 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă,invitat:Sedonia Lăţea.Titlul emisiuni: Despre diete,vitamine la început de primăvară. 15.15 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 16.25 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Maria Tripon. 17.30 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar. 21.30 Cultură 22.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 23.30 Ştiri

Simona şi Irina în sferturi la Shenzhen

Scris de Constantin Demian, 03 ianuarie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Victorie importantă pentru Simona Halep (1 WTA), în optimile de finală ale turneului de la Shenzhen (China). Românca a învins-o miercuri pe Ying-Ying Duan (91 WTA), scor 3-6, 6-1, 6-2 calificându-se astfel în sferturile de finală ale turneului.

Victoria este importantă nu neaparat prin faptul că a ajuns în sferturile de finală. Succesul în faţa chinezoicei Ying-Ying Duan îi asigură Simonei Halep poziţia de lider mondial în următoarele trei săptămâni până la finalul Australian Open! Iar statutul de lider mondial îi asigură Simonei statutul de principală favorită la turneul de Mare Şlem desfăşurat în perioada 15-28 ianuarie. În sferturile de la Shenzhen, Simona o va întâlni pe Aryna Sabalenka (Belarus/71 WTA).

Tot în sferturile de finală de la Shenzhen va juca şi Irina Begu calificată în această fază după ce a trecut de Ekaterina Alexandrova (96 WTA/ Rusia), scor 4-6, 6-1, 6-2. Pentru un loc în semifinale, Irina se va duela cu Timea Babos (Ungaria/56 WTA).

Din păcate, a treia tenismenă din România prezentă la Shenzhen, Ana Bogdan, a părăsit turneul în optimile de finală. Românca a fost învinsă de Kristyna Pliskova (61 WTA), scor 6-4, 7-6(3), după o oră şi 55 de minute. Dar în actul secund Ana Bogdan a ratat trei mingi de set.

Tot în sferturi s-a calificat şi Maria Şarapova (59 WTA), care care va juca în această fază cu Zarina Diyas (66 WTA).

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.