00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar , invitaţi: Ioana Bran, Doina Feher, Mircea Ciocan. Titlul emisiunii: Scandal între PSD şi PNL după o declaraţie a senatorului Cîţu. (reluare) 01.30 Conversaţii nocturne invitat: Cătălin Sălăgean. 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiuni: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor .(reluare) 03.30 Portret de artist invitat: Nicolae Sabău. 05.15 Info Studio cu Adriana Mureşan. Titlul emisiunii: teatrul şi tinerii din ziua de azi. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Stela Cădar , invitaţi: Ioana Bran, Doina Feher, Mircea Ciocan. Titlul emisiunii: Scandal între PSD şi PNL după o declaraţie a senatorului Cîţu. (reluare) 09.30 Info magazin cu Adirana Mureşan. Titlul emisiuni: Meseriile viitorului. 10.15 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia. Titlul emisiuni: . 11.15 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiuni: Rolul artei în dezvoltarea copilului. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiuni: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor .(reluare) 13.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiuni: Acţiuni cu tânăra generaţie în scopuri ecologice. 14.00 Agenda publică, cu Stela Cădar , invitaţi: Ioana Bran, Doina Feher, Mircea Ciocan. Titlul emisiunii: Scandal între PSD şi PNL după o declaraţie a senatorului Cîţu. (reluare) 15.30 Teleshopping 15.50 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu, invitaţi: Maria Tripon. 17.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiunii: Obezitatea se plăteşte cu sănătatea. 17.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Crescătorii de vaci nu-şi pot valorifica producţia. 18.30 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (reluare) 23.00 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia. 22.08.2019

Simona Pop: Sunt recunoscătoare sorţii că am avut oportunitatea să fiu o bucăţică din echipă

Scris de Ionuţ Blăjean, 12 august 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

În 11 august s-au împlinit trei ani de când echipa de spadă a României a devenit campioană olimpică la Rio. Sătmăreanca Simona Pop, respectiv româncele Ana Maria Popescu, Simona Gherman şi Loredana Dinu au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de la Jocurile Olimpice din Brazilia 2016. Pentru ele şi pentru sportul românesc, ziua de 11 august a fost şi este una istorică. Iar fetele îşi amintesc în fiecare an despre drumul pe care l-au parcurs spre cea mai preţioasă medalie.

Sătmăreanca Simona Pop a transmis duminică un mesaj despre semnificaţia acestei zile.

”11 August 2016… Cea mai extenuantă zi din viaţa mea… după o noapte fără somn, în care mă gândeam doar la meciul cu SUA ce va avea loc dimineaţa următoare, meci care ne dădea şanse pentru a lupta pentru medalii, a urmat o zi… care s-a terminat magnific. Sincer, consider că întotdeauna am reuşit să formăm o echipă, atât noi fetele, cât şi echipa din spatele nostru, însă pe 11 august, am reuşit ceva ce nici noi nu credeam că putem. Am fost toate doar pentru echipă, nu a existat o secundă un „EU” de-a lungul zilei. Sunt recunoscătoare sorţii că am avut oportunitatea să fiu o bucăţică din această echipă, să ajut acolo şi atât cât aveam eu în putere. Să accept atunci când nu mai puteam, să îmi cunosc limitele. Sunt fericită că anual ne amintim de această zi, că deşi suntem departe una de alta sau poate în timpul anului vorbim rar, o dată pe an încercăm să ne revedem. Să ne punem la masă şi să vorbim de parcă acum am fi ieşit de la un antrenament. Mulţumesc fetelor că mi-aţi arătat ce înseamnă să faci parte dintr-o echipă. Mulţumesc echipei din spatele echipei de spadă feminin”, spune sătmăreanca Simona Pop.

Abonează-te acum Online!
  1. Lena a spus: 13 august 2019, ora 01:04

    Am fost acolo cu sufletul. Cea mai mare bucurie!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.