Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Ciprian Costea, Tiberiu Markos. Titlul emisiunii: Mediul de afaceri se luptă cu lipsa de predictibilitate (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Adrian Cozma, Vasile Fernea, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Iohannis a desemnat-o pe Viorica Dăncilă premier (reluare) 02.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Georgeta Pop. Titlul emisiunii: Schimbări preconizate la plata contribuţiei la sănătate 03.05 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Maria Zamfirache 04.03 Documentar, Vasile Lucaciu 04.50 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia, invitat dr. Liana Strămb. Titlul emisiunii: Cauze energetice ale bolilor 05.43 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Marius Horşia. Titlul emisiunii: Migraţia popoarelor din zilele noastre 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Willy 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Ramona Farkaş. Titlul emisiunii: Uitaţi de majorarea salariilor, angajaţii de la mediu protestează (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.26 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiunii: Cum înţelegem plânsul? 10.08 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitaţi Mia Chereji, Liliana Mărcuş. Titlul emisiunii: Micii ecologişti de la şcoala Ion Creangă 10.43 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Georgeta Pop. Titlul emisiunii: Drepturile asiguraţilor pe timpul spitalizării 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Adrian Cozma, Vasile Fernea, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Iohannis a desemnat-o pe Viroica Dăncilă premier (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Rodica Maxi. Titlul emisiunii: Cânepa românească nu este drog 14.25 Teleshopping 14.40 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Romeo Nicoară raport la 7.670 de zile 15.45 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 16.48 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Florin Turcu, Horia Macarie. Titlul emisiunii: Planurile Asociaţiei Judeţene de Atletism Satu Mare 17.45 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat Ioan Coroianu. Titlul emisiunii: Crime între cunoscuţi 18.35 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Ildiko Tivadar, Mihaela Mulg. Titlul emisiunii: Cum se poate obţine alocaţia pentru copil într-un alt stat membru UE? (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Csaba Csintalan. Titlul emisiunii: Şansele învăţământului de la sate 22.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invtat Lia Marinela Avram 23.30 Ştiri

Şi totuşi, Karda mai rămâne la Olimpia

Scris de Constantin Demian, 29 septembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Ca “team manager” cu un salariu lunar de 9.800 lei

Trebuie să recunoaştem că în numărul de vineri al ziarului am furnizat o informaţie parţial eronată când am scris despre noul staff al Olimpiei, despre Attila Karda. Dar eroarea nu vine de la noi ci de la cei în drept, cei care ne-au furnizat anumite informaţii după deciziile luate joi în Consiliul Local şi în şedinţa conducerii Olimpiei.

Revenind la Attila Karda, adevărat, el nu mai este preşedinte al Olimpiei, al Consliului director, organism care conduce clubul. Dar, totuşi, în mod cu totul surprizător, de undeva, de la naftalină probabil, vineri s-a ivit un act prin care se arată că Attila Karda deţine postul de “team manager” al Olimpiei!? O funcţie care nu există în organigrama clubului dar cu care, în condiţii cel puţin ciudate, s-a procopsit domnul Karda.

Acum nu că am avea ceva cu domnul Karda. Dar să-l schimbi din funcţia de preşedinte pentru că nu s-a dovedit a fi un bun manager şi să-l investeşti ca “team manager” ni se pare o mare greşeală.

Care ar fi atribuţiile unui team manager în cadrul clubului Olimpia nu prea ştim. Dar, în condiţiile în care Olimpia are doi antrenori, un preşedinte, un director sportiv, un organizator de competiţii, plus alţi câţiva angajaţi cu atribuţii neprecizate, dar care încasează un salariu bunicel, nu pricepem ce ar putea face un team manager. Mai ales că Olimpia este un club de Liga 2 cu multe datorii, cu probleme serioase de natură financiară. Şi să plăteşti în acest condiţii încă un salariu, plus dările către stat, pare a fi o risipă inutilă. Bani aruncaţi pe fereastră.
Apropo de salariu. Domnul Karda în calitate de “team manager” are un salariu lunar uriaş – 9.800 lei – de neconceput pentru un club modest de L2. Club finanţat, să nu uităm acest lucru, din banii contribuabililor. Iar salariul a fost fixat în luna martie a acestui an?!

PS: Pe surse am aflat că, totuşi, în cursul săptămânii viitoare, Attila Karda îşi va pierde şi funcţia de team manager.

Abonează-te acum Online!
 1. pop aurel a spus: 30 septembrie 2017, ora 21:00

  poate pt ca este roman de alta etnie.mai mult ca sigur

 2. pop a spus: 30 septembrie 2017, ora 18:25

  Este prietenul intim a lui GABY ce mai vreti

 3. petre. a spus: 30 septembrie 2017, ora 08:22

  Dar protejatul cui este de a ramas ca si mancator de bani la Olimpia.

 4. suporteroli a spus: 30 septembrie 2017, ora 08:21

  nesimtitul naibii! impreunca cu primaria si toti din conducere! nu-i nicio probema ca in calitate de contribuabil eu sesizez curtea de conturi si toate organele sa vedem cum e posibil asa ceva. Din banii mei nu primeste el 100 de milioane salariu. stadionul pica pe noi si pacaliciul asta are 98 de milioane?

 5. suporter adevarat a spus: 29 septembrie 2017, ora 22:24

  ce fata de pacalici are

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.