Şi-a dat foc la maşină şi a lăsat-o pe Bulevardul Cloşca | Informaţia Zilei

Şi-a dat foc la maşină şi a lăsat-o pe Bulevardul Cloşca

De câteva zile, pe Bulevardul Cloşca din municipiul Satu Mare „staţionează” o camionetă arsă pe toată partea din spate. Încercând să aflăm ce s-a întâmplat de fapt, am contactat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Satu Mare. Prea multe informaţii nu am primit.

Din câte ni s-a transmis, în timpul zilei de sâmbătă, 8 iunie, şoferul i-ar fi dat foc acelei camionete şi a plecat de acolo. Informaţi de un taximetrist, la faţa locului au intervenit pompierii sătmăreni şi au stins focul. Însă iată că de patru zile camioneta se află tot acolo. Nu ştim de unde este şoferul, dar camioneta poartă numărul SJ 40 RAU.

Dacă proprietarul nu este interesat să o recupereze, aşa arsă, poate că ar trebui să intervină autorităţile locale pentru că nu dă deloc bine ochiului o maşină arsă pe marginea unui drum din municipiul Satu Mare. Şi sigur, să se transmită proprietarului/ şoferului şi o frumoasă amendă.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345