Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Călin Durla, titlul emisiunii: România se află pe locul 3 în Europa la abandonul şcolar (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Sergiu Băbăşan, Ioan Sas, Dan Burulea, titlul emisiunii: Ce şanse are moţiunea PNL? (reluare) 02.33 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Adrian Albu raport la 4.860 de zile 03.42 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.46 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente, titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, atracţie pentru turişti 05.53 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi Lia Deliu, Constantin Demian, titlul emisiunii: Asistenţii medicali şi provocările din sănătatea românească 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Nicolate Balea 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Călin Durla, titlul emisiunii: România se află pe locul 3 în Europa la abandonul şcolar (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.36 Sport, meci de fotbal, FC Olimpia-Dacia Brăila 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Sergiu Băbăşan, Ioan Sas, Dan Burulea, titlul emisiunii: Ce şanse are moţiunea PNL? (reluare) 13.00 Ştiri 13.36 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Vlaicu Popescu, titlul emisiunii: Meserii moderne în învăţământul postliceal al Colegiului Tehnic Unio Traian Vuia 14.30 Teleshopping 14.48 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy, titlul emisiunii: Cetăţenii chemaţi să se implice în săptămâna mobilităţii europene 15.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Laurenţiu Costin, titlul emisiunii: Rostul postului în respectarea poruncilor dumnezeieşti 16.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente, titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, atracţie pentru turişti 17.40 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Cristian Popa, Răzvan Nintaş, titlul emisiunii: Doi antrenori de fotbal în judeţ cu licenţa A 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Marcel Nichita, titlul emisiunii: Ritualuri pentru îngrijirea tenului iarna 22.30 Concert In Memoriam Tavi Bud 23.30 Ştiri

Shopping Plaza a devenit de trei luni partenerul de nădejde a sătmărenilor

Scris de decebal, 02 iunie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

image1Cel mai modern centru comercial din oraş continuă să se extindă.


În urmă cu aproximativ trei luni de zile câteva sute de persoane aşteptau nerăbdătoare deschiderea porţilor noului centru comercial din municipiu, Satu Mare Shopping Plaza, cel mai mare şi mai modern centru pentru cumpărături, distracţie şi petrecerea timpului liber din oraş.

De atunci, câteva sute de sătmăreni trec zilnic pragul centrului comercial, bucurându-se de serviciile, magazinele şi modurile de petrecere a timpului liber puse la dispoziţie.

În fiecare săptămână de la data deschiderii, Satu Mare Shopping Plaza s-a dezvoltat şi s-a corelat dorinţelor sătmărenilor, încercând să îmbunătăţească calitatea serviciilor oferite, posibilităţile de petrecere a timpului liber şi să diversifice opţiunile pentru sătmăreni, astfel încât toţi să găsească la Satu Mare Shopping Plaza un ambient plăcut unde să petreacă timpul liber.

Centru comercial Satu Mare Shopping Plaza este locul potrivit pentru tineri, familii dar şi pentru persoanele mai în vârstă.

Magazinele unor branduri cunoscute oferă clienţilor o varietate bogată de produse

Fie că fac cumpărături în magazinele de haine de firmă precum Bossini, Lee Cooper, H&M, Time Out, Kenvelo, fie cumpără diverse produse pentru casă din magazinul Pepco, fie că buncii trec pe la magazinul de jucării Noriel sau pe la spaţiul de joacă Festiland cu cei mici, timp în care părinţii pot savura o cafea şi un suc liniştiţi la cafeneaua interioară, fie că e vorba despre un curs de dans sau de un antrenament fizic, sătmărenii au motive să vină atât singuri cât şi însoţiţi la Shopping Plaza, acesta fiind locul ideal de a petrece timpul liber, indiferent de sezon şi vremea de afară.
De la deschidere şi până în prezent, Satu Mare Shopping Plaza s-a dezvoltat continuu şi va continua să facă acest lucru  până când şi cel mai pretenţios sătmărean va găsi în centrul comercial ce va dori, astfel plimbarea prin mall va fi o experienţă plăcută din toate punctele de vedere şi nu doar un mod de a alunga plictiseala.

Satu Mare Shopping Plaza va aduce noi surprize sătmărenilor

Pe lângă toate acestea odată cu deschiderea Shopping Plaza, în Satu Mare s-au creat peste 100 de locuri de muncă, număr care urmează să crească în continuare, conducerea centrului comercial urmând să atragă noi branduri, cerute şi dorite de sătmăreni care să îşi deschidă puncte de lucru în interiorul complexului.

Shopping Plaza este partenerul oricărui sătmărean care doreşte timp de calitate, cumpărături  la magazinele celor mai mari branduri, relaxare şi divertisment. Complexul comercial se va extinde în permanenţă, iar în cel mai scurt timp sătmărenii vor avea parte de o nouă serie de surpize plăcute.image7

image6 image8 image9 image10 image11

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
 1. me a spus: 18 iunie 2016, ora 14:51

  se extinde cu mai mult gunoi in groapa alaturata. samptamanal! da….

 2. cristi a spus: 08 iunie 2016, ora 08:25

  Articol sau…….reclamă ?

 3. barbu a spus: 06 iunie 2016, ora 11:46

  Domnule autor Decebal, cedeţi că iar veţi lua bătaie de la Traian! Fiindcă, în acest articol, minţiţi de îngheaţă apele!

 4. mipudeco a spus: 05 iunie 2016, ora 19:17

  Sătmărenii sunt oameni cu venituri medii spre mici sau deloc. E nevoie de magazine care sa ofere marfa potrivit aşteptărilor acestor locuitori, adică preţurile să fie accesibile.

 5. ciprian a spus: 04 iunie 2016, ora 13:49

  Si cand mergeti la mall vedeti sa treceti pe AL TREILEA POD sau care sunteti mai departe veniti pe CENTURA DE OCOLIRE

 6. san a spus: 04 iunie 2016, ora 07:02

  Să nu vă uitaţi pe acasă leafa pe anul acesta. Sper să vă ajungă de o tură de shopping la ce preţuri sunt!!

 7. dfdd a spus: 03 iunie 2016, ora 15:57

  sa nu uitati sa intrati si pe la kfc mc donalds, pizza hut…in alte orase :)))

 8. SoGolan a spus: 02 iunie 2016, ora 21:41

  Un rastel pentru biciclete?

 9. Sătmăreanul a spus: 02 iunie 2016, ora 18:01

  Vezi să nu! Nepi Invest?

 10. Claudiumaxx a spus: 02 iunie 2016, ora 10:59

  KFC?

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.