Shakira şi Gerard Pique au confirmat că se despart


Shakira şi Gerard Pique se despart, după 12 ani de relaţie. Cei doi au confirmat oficial despărţirea sâmbătă, printr-un comunicat comun transmis de avocaţi. Potrivit presei din Spania, motivul separării ar fi infidelitatea jucătorului Barcelonei. Ambii au avut, pe de altă parte, probleme cu Fiscul.

Celebra cântăreaţă columbiană l-a cunoscut pe fotbalist în 2010, la filmările imnului de la Campionatul Mondial din Africa de Sud, când Pique a apărut în videoclipul piesei „Waka Waka (This Time for Africa)” cântată de Shakira, melodia oficială a turneului.

Shakira şi Pique au împreună doi băieţi, dar nu au fost niciodată căsătoriţi.
Shakira şi Gerard Pique au aceeaşi dată de naştere, dar cântăreaţa columbiană este cu 10 ani mai în vârstă. Ea are 45 de ani, iar Pique 35.

Zvonuri despre despărţirea lor au circulat de mai multe ori în decursul anilor.

„Regretăm să confirmăm că ne despărţim. Pentru bunăstarea copiilor noştri, care sunt prioritatea noastră cea mai mare, vă rugăm să ne respectaţi intimitatea”, se arată în comunicatul comun transmis sâmbătă de agenţia lor de PR.

Shakira se mută la 7.500 km de Pique

Jurnaliştii de la elnacional.cat scriu că artista se va muta din Spania în SUA, la Miami, acolo unde merge în dese rânduri în scop profesional şi unde deţine o vilă luxoasă, în valoare de aproximativ 16 milioane de euro.
Shakira a vrut să vândă vila în repetate rânduri, însă nu a primit suma solicitată, astfel că aceasta a rămas în posesia ei. Proprietatea se află lângă plaja din Miami şi la un moment dat a fost închiriată cu 45.000 de euro pe lună.
Vila a fost construită în 1951 şi cumpărată de cântăreaţă, în urmă cu 21 de ani, pentru doar 3 milioane de dolari. Suprafaţa totală este de 2.000mp, iar proprietatea are 6 dormitoare, 7 băi, sală de fitness, sală de conferinţe, sală de biliard, garaj, terasă, piscină cu spa, bar şi ieşire la ocean.

Ambii parteneri au avut probleme cu Fiscul

Interpreta hitului „Hips Don’t Lie” se confruntă, pe de altă parte, cu un proces pentru acuzaţii de evaziune fiscală în Spania, după ce a pierdut recursul la 26 mai. Procurorii susţin că ea a omis să plătească până la 14,5 milioane de euro (15,54 milioane de dolari americani) impozit pe veniturile realizate între 2012 şi 2014.

Echipa de avocaţi a Shakirei a declarat într-un comunicat că va continua să o apere aducând argumente juridice solide. „Conduita Shakirei în chestiuni fiscale a fost întotdeauna impecabilă în toate ţările în care a trebuit să plătească taxe şi a avut încredere şi a urmat cu fidelitate recomandările celor mai buni specialişti şi consilieri”, potrivit unui comunicat.

Şi Pique s-a confruntat cu probleme cu Fiscul. În cazul său, justiţia spaniolă a anulat în 2021 o condamnare care îl obliga pe jucătorul de fotbal să plătească 2,1 milioane euro către Fiscului spaniol, pentru un presupus delict de fraudă privind drepturile de imagine.

Potrivit revistei The Money, Shakira a adunat din muzică şi spectacole aproximativ 300 de milioane de dolari, în timp ce Pique ar valora „doar” aproximativ 40 de milioane.

Abonează-te acum Online!
  1. ulpius a spus: 11 iunie 2022, ora 08:08

    Este atât de important pentru Romania ,de ţineţi acest articol in pagină ?

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517