Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Tiberiu Markos. Titlul emisiunii: Cum îi sprijina pe agenţii economici Expo Fabricat în Satu Mare? (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Valeriu Bancea, Ştefan Ressler, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: Legile justiţiei,adoptate de camera deputaţilor. (reluare) 02.30 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat: Vlaicu Popescu. Titlul emisiunii: învăţământul dual la Colegiul Tehnic Unio- Traian Vuia. 03.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Daniel Buda. Titlul emisiuni: Daniel Buda – rapor la 1.380 de zile . 04.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Iuliu Huszti. Titlul emisiunii: Porci de mangaliţa. 05.30 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Anzik Arnold. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Barta Zoltan. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Tiberiu Markos. Titlul emisiunii: Cum îi sprijina pe agenţii economici Expo Fabricat în Satu Mare? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Anzik Arnold. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Elena Blit. 10.30 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Papellas Istvan. Titlul emisiunii: A fost sfinţită orga bisericii Sfânta Familie. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Valeriu Bancea, Ştefan Ressler, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: Legile justiţiei,adoptate de camera deputaţilor. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Iuliu Huszti. Titlul emisiunii: Porci de mangaliţa. 14.30 Teleshopping 14.45 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Marta Bzduch .Titlul emisiuni: Obezitatea se plăteşte cu sănătatea. 15.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Cristi Tarţa. 16.35 Portret de artist – vasile Canioşi Mestesanu. 17.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Dacian Nastai.Titlul emisiunii: Jucătorii de la LPS Satu Mare au inceput sezonul de primăvară. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Cultură 22.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu. 23.30 Ştiri

Sezonul al 11-lea al ‘X-Files’ va fi ultimul cu Gillian Anderson

Scris de Vasile Andreica, 10 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Gillian Anderson

Gillian Anderson

Gillian Anderson susţine că nu intenţionează să continue să joace rolul agentului special FBI Dana Scully într-un eventual al 12-lea sezon al „The X-Files”, relatează agenţia de ştiri UPI.

Serialul care îl mai are pe afiş pe David Duchovny a fost difuzat iniţial între 1993 şi 2002. Producţia science-fiction a fost resuscitată anul trecut un al 10-lea sezon, iar soznul al 11-lea este programat din ianuarie.

Întrebată dacă este dispusă să joace în alte episoade dincolo de sezonul al 11-lea, actriţa de 49 de ani le-a spus sâmbătă reporterilor de la New York Comic Con: „Nu. Cred că acesta va fi ultimul pentru mine”.

Actriţa spune că a dorit să apară şi în acest sezon pentru că a simţit că acţiunea nu s-a terminat. „Am simţit că nu le-am dat fanilor tot ce aşteptau de la noi ultima dată”, a spus actriţa.

Gillian Anderson a spus că nu este de acord cu o declaraţie anterioară a lui Chris Carter, care a afirmat că a decis să revină la „The X-Files”, pentru că ea şi David Duchovny voiau să joace în serial. „Versiunea mea este că David şi Chris voiau să-l facă. Şi problema era dacă mă alăturam lor sau eram tipul cel rău — pentru totdeauna”, a povestit actriţa râzând.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.