Sesizări online la Primăria Satu Mare

Scris de I. Z., 06 septembrie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Primăria Municipiului Satu Mare lansează un portal pentru sesizări, care începând de marţi, 6 septembrie, este pus la dispoziţia sătmărenilor.

Cetăţenii pot sesiza online, uşor şi rapid, problemele apărute pe raza municipiului Satu Mare, a căror rezolvare este de competenţa Primăriei.

De asemenea, în cadrul portalului este integrată şi modalitatea de plată electronică pentru eliberarea autorizaţiilor de liberă trecere pentru traficul greu în municipiul Satu Mare, respectiv plata impozitelor şi taxelor locale.

“Orice sesizare transmisă ne ajută să eficientizăm activitatea Primăriei şi să intervenim punctual în zonele unde sunt identificate probleme. Vă rugăm să accesaţi cu încredere CityPortal la următorul link: portal.primariasm.ro şi să ne transmiteţi sesizările Dumneavoastră, contribuind astfel la dezvoltarea oraşului!”, transmite Biroul de presă al Primăriei Municipiului Satu Mare.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517