00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Augustin Iştoc, Ioan leitner, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: După tragedia de la Caracal, ministerul justiţiei vrea pedepse mai aspre. (reluare) 01.30 Conversaţii nocturne 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Oşan Orlando. Titlul emisiuni: Care este destinaţia preferată a turiştilor români?.(reluare) 03.30 Cultură cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Legea cauzei şi a efectului. 04.30 Info Studio cu Adriana Mureşan. Titlul emisiunii: Sezonierii din vara aceasta. 05.30 Info magazin cu Adirana Mureşan. Titlul emisiuni: Cum este să trăieşti 4 ani în Dubai?. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Augustin Iştoc, Ioan leitner, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: După tragedia de la Caracal, ministerul justiţiei vrea pedepse mai aspre. (reluare) 09.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Instalaţii modern de distilat borfot de fructe. 10.30 Info magazin cu Adirana Mureşan. Titlul emisiuni: O nouă generaţie de ziarişti. 11.00 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Despre bogăţie şi sărăcie. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Oşan Orlando. Titlul emisiuni: Care este destinaţia preferată a turiştilor români?.(reluare) 13.30 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiuni: Cum ne influenţează gândurile viaţa? 14.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Augustin Iştoc, Ioan leitner, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: După tragedia de la Caracal, ministerul justiţiei vrea pedepse mai aspre. (reluare) 15.30 Teleshopping 15.45 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu, invitat: Georgiana Marina. 16.45 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Uciderea mistreţilor între necessitate şi obligaţie. 17.30 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitaţi: Camelia Iacob şi Irina Tămăşan. 18.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcela Papici, Tallian Cristian. Titlul emisiuni: Tragedia de la Caracal şi îngrijorările părinţilor.(reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcela Papici, Tallian Cristian. Titlul emisiuni: Tragedia de la Caracal şi îngrijorările părinţilor.(reluare) 23.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Florin Mulcuţan. Titlul emisiunii: Centru olimpic de sport la Satu Mare. 23.08.2019

Sensul giratoriu de la Burdea, locul unde aproape zilnic avem tamponări

Una dintre cele mai aglomerate intersecţii din Satu Mare este fără îndoială cea de la Burdea. Sensul giratoriu de acolo a fost modificat în nenumărate rânduri. În urma craterelor apărute s-a făcut de câteva ori mai mic, ori mai mare. Acum avem varianta mică a acestui sens făcut parcă de mântuială de câţiva ani.

Tot de câţiva ani funcţionează continuu semafoarele şi pe nimeni nu interesează. Şi tot de câţiva ani avem aproape zilnic tamponări în acest sens giratoriu. Iar vina nu o poartă neaparat şoferii. Şi asta pentru că totul este făcut haotic. Nu sunt marcaje, sensul se modifică ocazional, sunt gropi, apar tiruri care provoacă blocaje şi lista ar putea continua.

În această dimineaţă a avut loc un nou accident, deloc grav, în care erau implicate trei maşini, din care două în regim de taxi. Normal că şoferii implicaţi au blocat câteva minute sensul încercând să caute vinovatul. Dar nu asta e problema. Este deranjant faptul că de câţiva ani autorităţile locale nu sunt în stare să facă ordine la acea intersecţie. Orice scuză este invocată nu poate fi acceptată. Iar accidentele uşoare nu vor înceta să apară. Şi ce facem? Totuşi, este una dintre cele mai importante intersecţii din municipiul Satu Mare.

Şi apropo de pietoni. Sunt oameni în vârstă care de câţiva ani sunt nevoiţi să facă metri buni în plus pentru a traversa pe altă parte. S-au desfiinţat de mult acele treceri de pietoni semaforizate.

Abonează-te acum Online!
  1. tisasomes a spus: 07 iunie 2019, ora 22:35

    Sa se revină la semafoare 6

  2. Bilustyuk Eniko a spus: 07 iunie 2019, ora 13:30

    Ar fi bine sa se reintroduca trecerile de pietoni semaforizate.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.