17.08.2018 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Ulmeanu. Augustin Iştoc. Titlul emisiunii: Cine este vinovat de violenţele de la mitingul Diasporei. (reluare) 01.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 03.00 Cultură, Hajduszoboszlo vacante de vis. 03.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Dispariţie sau crimă 2. 04.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Elena Veturia Chelariu. 05.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gînţă. Titlul emisiuni: Marius Gînţă – rapor la 8760 de zile . 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Anzik Arnold. 08.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Gergely Csaba, Tillinger Ştefan. Titlul emisiuni: Pictura – O stare a sufletului. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Simona Niste. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu. 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Tiberiu Vălean. Titlul emisiunii: Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, miluieşte-ne pe noi. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Ulmeanu. Augustin Iştoc. Titlul emisiunii: Cine este vinovat de violenţele de la mitingul Diasporei. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gînţă. Titlul emisiuni: Marius Gînţă – rapor la 8760 de zile . 14.45 Teleshopping 15.00 Cultură, La Poessis a avut loc Forumul Economic Invest. 16.40 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 18.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blajan. Titlul emisiunii: Popicari de la CSM încep un nou sezon. 18.30 Audienţe în direct (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Elena Veturia Chelariu.

Senatorul Turos Lorand solicită eliminarea impozitării multiple prin Formularul 600

Scris de I. Z., 24 ianuarie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

În contextul scandalului legat de celebrul Formular 600, prin care românii cu profesii liberale ar urma să-şi plătească propriile contribuţii la asigurările de sănătate în funcţie de veniturile realizate din activităţi independente,

ministrul Finanţelor, Ionuţ Mişa, şi directorul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), Mirela Călugăreanu, au fost invitaţi marţi în Comisia Economică a Senatului, pentru a oferi lămuriri în ceea ce priveşte aplicarea acestui sistem.

Membru al comisiei, senatorul sătmărean Turos Lorand, i-a solicitat ministrului să revizuiască reglementările legate de aplicarea acestui formular, astfel încât angajaţii care-şi plătesc deja contribuţiile la sănătate în baza contractelor de muncă, dar care realizează şi alte venituri, de exemplu din chirii, dobânzi sau dividende, să nu fie nevoiţi să plătească alte contribuţii suplimentare la sistemul asigurărilor de sănătate.

”Nu mi se pare corect ca cineva să plătească de mai multe ori asigurările de sănătate, în condiţiile în care, dacă ajunge la spital, nu beneficiază de două sau de trei ori mai multe îngrijiri medicale şi nu primeşte două sau trei aspirine dacă i se prescrie doar una singură” – este de părere Turos Lorand.

Ministrul Ionuţ Mişa i-a informat pe membrii Comisiei Economice a Senatului că termenul pentru completarea Formularului 600 va fi amânat, iar până atunci se vor revizui unele dintre reglementări, inclusiv în sensul cerut de senatorul UDMR de Satu Mare.

Abonează-te acum Online!
 1. suporter adevarat a spus: 24 ianuarie 2018, ora 19:26

  NU MAI CENZURATI !!! VA INJURAM DIN TOATA INIMA

 2. suporter adevarat a spus: 24 ianuarie 2018, ora 19:16

  am scris un comentariu de ce nu este afisat? cenzurati? sau ce faceti?

 3. suporter adevarat a spus: 24 ianuarie 2018, ora 19:11

  da acest senator ce a facut pt judet ul nostru de cand este acolo in senat? nu am citit si nu am auzit nici o fapta facuta pt noi satmareni de catre acest senator

 4. Dac Bulibas a spus: 24 ianuarie 2018, ora 18:40

  Turos isi face campanie de imagine dupa ce decizia a fost luata si anuntata chiar de catre Daddy Livache. Turos nu a iesit cu nimic in evidenta in afara faptului ca este purtatorul/plimbatorul de acte al primarului intre Satu Mare si Bucuresti. Este un personaj nesemnificativ, fara merite care a fost pus de cineva pe lista UDMR votata etnic si nimic mai mult !. Ce il recomanda pe Turos la Senat ?….. (linguseala ?, pupincurismul ?, ce calitati deosebite a demonstrat ?…)

 5. Babacu a spus: 24 ianuarie 2018, ora 13:33

  Decizia asta a fost deja luata, d-le Turos! Dumneata vrei sa cobori bariera dupa ce trenul a trecut.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.