14.01.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat:Turos Lorand. 04.00 Gala Presei Sătmărene – 30 de ani de presă liberă în Satu Mare. 06.00 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ioana Zaharia. Titlul emisiunii:De la victimizare la maturizare. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 10.00 Cultura:Ioana Vladimirescu 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat: Turos Lorand. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat:Ionut Bobit. 17.00 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat:Gabriela Notarius. 18.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (reluare)

Şeful DIICOT: Dincă le-a omorât pe Alexandra şi pe Luiza şi este cercetat în alte patru cazuri de violuri

Scris de I. Z., 06 septembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Gheorghe Dincă este cercetat pentru patru violuri şi două crime, anunţă procurorul şef DIICOT, Felix Bănilă. De asemenea, procurorii DIICOT au extins urmărirea penală şi pentru complicitate la omor, pe numele soţiei lui Dincă. Potrivit lui Felix Bănilă, cercetarea penală a fost extinsă pe numele Elenei Dincă, după sesizarea mamei Luizei Melencu.

Şeful DIICOT a mai anunţat că pe data de 7 august a fost emis un ordin european de anchetă către autorităţile judiciare din Italia, pentru obţinerea informaţiilor privind acest caz.

Vineri, în cadrul unei declaraţii de presă, procurorul şef DIICOT, Felix Bănilă a prezentat evenimentele în ordine cronologică, de la momentul sesiză poliţiei, făcute de bunicul Luizei Melencu la data de 15 aprilie, indicând inclusiv momentul în care Alexadra Măceşanu a sunat la Poliţie şi a sesizat că „a fost răpită de către un bărbat necunoscut, care a agrest-o, a violat-o şi o ţine legată într-o casă din municipiu.”

La percheziţiile efectuate la domiciliul lui Gheorghe Dincă „au fost descoperite urmele arderii unui corp, într-un butoi metalic de cca. 200 l volum.” Procurorul şef DIICOT, Felix Bănilă a declarat că „în urma cernerii conţinutului butoiului, au fost descoperite şi ridicate toate fragmentele osoase rezultate, precum şi un număr de 21 dinţi, obiecte de bijuterie şi accesorii, toate prezentând urmele specifice expunerii la flacără şi la temperaturi ridicate.” În maşina, lui Dincă a fost descoperit, între altele, un cercel recunoscut ulterior de către mama victimei ca aparţinând acesteia, ca de altfel şi bijuteriile din butoiul metalic.

Gheroghe Dincă a recunoscut că le-a omorât pe cele două fete, spune Felix Bănilă. „Inculpatul a recunoscut faptul că le-ar fi ucis pe ambele fete, după care s-a preocupat să scape de cele două cadavre, pe al doilea arzându-l în acel butoi, iar pe primul aruncându-l în Dunăre, în apropierea localităţii Corabia. Nu a recunoscut însă că le-ar fi şi violat pe vreuna dintre ele şi nici săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane şi de trafic de minori” s spus procurorul şef DIICOT.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.