00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Mariana Săllăgean, Beniamin Urs, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Ce decizii au luat liderii coaliţiei PSD-ALDE? (reluare) 01.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Scriitorii de expresie maghiară din Carei sunt mai cunoscuţi în Ungaria. 02.25 Ne Cheamă Natura 03.25 Portret de artist 04.15 Concert Samus Quit Art - la Poesis 05.20 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Sînziana Cristea. Titlul emisiuni: Sînziana Cristea 4420 raport la de zile. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Viorel Verzeş. Titlul emisiuni: Cât de sigur e sistemul de pensii de stat?(reluare) 09.00 La Psiholog 09.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Ziua pomiculturii sărbătorită la Săuca. 10.30 Religie cu Eva Laczko, invitaţi: Pallai Bela, Roman Janos. Titlul emisiunii: Retrospectiva vizitei papale. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Mariana Săllăgean, Beniamin Urs, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Ce decizii au luat liderii coaliţiei PSD-ALDE? (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Acţiuni cu tânăra generaţie în scop ecologic. 14.10 Teleshopping 14.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu, invitat: Georgiana Marina. 15.40 Prieteni necuvântători cu Alina Blejan, invitat: Zoltan Szabo, dresor de câini. 16.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Scriitorii de expresie maghiară din Carei sunt mai cunoscuţi în Ungaria. 17.20 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Gheorghe Sabău. Titlul emisiunii: Box în weekend: Cupa Voinţa – memorial Timofie Pogăciaş şi Liviu Gheţe. 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă. 18.30 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (reluare) 23.30 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Sînziana Cristea. Titlul emisiuni: Sînziana Cristea 4420 raport la de zile. 25.06.2019

Şedinţă la Unirea Tăşnad. Mai mulţi jucători vor pleca

Scris de Ionuţ Blăjean, 11 ianuarie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Nimic nu s-a schimbat la Unirea Tăşnad de la publicarea articolului de la începutul săptămânii. Se păstrează starea de incertitudine, iar din câte ştim vineri, spre seară, va avea loc o şedinţă la care vor participa persoane din conducerea clubului, din staff-ul tehnic şi probabil câţiva jucători.

Dar semnele nu sunt îmbucurătoare şi sunt şanse mari ca reunirea să se facă săptămâna viitoare fără o parte din jucători, chiar şi fără antrenorii din sezonul de toamnă. Amintim că la club s-a intrat în luna a treia fără bani primiţi.

Abonează-te acum Online!
  1. suporter adevarat a spus: 11 ianuarie 2019, ora 18:03

    mai dac bulibas am observat in decursul timpului ca tu esti prezent cu comentari sugesti de parca tu le-ai facut pe toate in lumea asta acuma iti dai cu parerea despre fotbalul din tasnad de parca ai jucat vreo data fotbal sau esti prieten cu fotbalisti?

  2. suporter adevarat a spus: 11 ianuarie 2019, ora 18:02

    mai dac bulibas am observat in decursul timpului ca tu esti prezent cu comentari sugesti de parca tu le-ai facut pe toate in lumea asta acuma iti dai cu parerea despre fotbalul din tasnad de parca ai jucat vreo data fotbal sau esti prieten cu fotbalisti?

  3. Dac Bulibas a spus: 11 ianuarie 2019, ora 13:33

    Asta este nivelul de interes pt. fotbal. Fotbalul este o loterie care necesita investitii mari urmat de cheltuieli mari la care Statul nu participa, in schimb dupa vanzarea unui jucator isi asteapta partea . Nu toti jucatorii cumparati sunt si rentabili ca urmare investitorii inregistreaza cu acestia pierderi de care Statul nu tine cont, ca urmare, nu-i de mirare ca se ajunge aici la desfiintare. Eu sustin ca fotbalul nu ar trebui impozitat daca se mai doreste fotbal in tara asta si atunci cred ca se vor gasi si investitori in acest sport.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.