06.12.2019 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Costea, Ovidiu Mureşan, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: Premierul Orban şi o serie de miniştrii, la raport, la Cotroceni.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Laczko Eva, invitaţi: Bertici Attila, Bertici Kinga. Titlul emisiunii: Expediţie în Siberia la Polul Nord. (reluare) 04.00 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia 05.00 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş.Titlul Emisiunii: Agricultura profesionistă e profitabilă. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Costea, Ovidiu Mureşan, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: Premierul Orban şi o serie de miniştrii, la raport, la Cotroceni.(reluare) 10.00 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiunii: Postul Naşterii Domnului, postul faptelor bune. 11.00 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu invitat: Cântece patriotice de 1 Decembrie. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Laczko Eva, invitaţi: Bertici Attila, Bertici Kinga. Titlul emisiunii: Expediţie în Siberia la Polul Nord. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Costea, Ovidiu Mureşan, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: Premierul Orban şi o serie de miniştrii, la raport, la Cotroceni.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.30 Taina Credinţei – Discursul părintelui Constantin Necula la Simpozionul ” Eroii Neamului – 10 ani”. 17.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Arbuştii fructiferi culturi de nişă, infiinţarea şi intreţinerea plantaţiilor. 18.00 Audienţe în Direct cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Beniamin Urs, Ioan Pop, Ştefan Kaiser. Titlul emisiunii: Trei consilieri judeţeni vorbesc despre problemele judeţului Satu Mare. (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în Direct cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Beniamin Urs, Ioan Pop, Ştefan Kaiser. Titlul emisiunii: Trei consilieri judeţeni vorbesc despre problemele judeţului Satu Mare. (reluare)

Se vor schimba până pe 1 Decembrie drapelele pe traseul Satu Mare – Valea Vinului?

Scris de Ioan Aniţaş, 29 noiembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Zilele trecute am fost sunaţi la redacţie de către Angela C., cititoare a ziarului nostru. Ea ne-a pus întrebarea: Se vor schimba până pe 1 Decembrie drapelele de pe traseul Satu Mare – Valea Vinului?

Apoi a spus: „Nu-mi pot imagina că primarii de pe traseul Satu Mare – Valea Vinului sunt atât de ocupaţi că au lăsat până în ultimul moment, schimbarea drapelelor tricolore din satele traversate de drumul la care fac referire. Numai cine nu vrea, nu poate observa că majoritatea drapelelor sunt rupte de vânt, dovadă că a cam trecut ceva vreme de la amplasarea lor pe stâlpi. Mai e puţin şi este Ziua Naţională a României. Măcar din respect pentru această sărbătoare, dar şi pentru locuitorii satelor, trebuia sa ia măsuri din timp pentru schimbarea drapelelor.
Nu m-aş mira să fie invocată austeritatea bugetară, lipsa banilor, dar cu siguranţă este un motiv greu de acceptat, în condiţiile în care nu-mi imaginez că ar fi vorba despre un efort financiar foarte mare. Chiar şi în sărăcia pe care o administrează, măcar pe traseul principal, cel străbătut de drumul judeţean ar fi necesară schimbarea drapelelor. Normal ar fi ca acest insemn naţional să se regăsească şi pe străzile lăturalnice ale satelor şi comunelor, dar pe artera principală cred că este obligatorie prezenţa steagurilor”.

Abonează-te acum Online!
  1. tisasomes a spus: 30 noiembrie 2019, ora 11:05

    delasare totala,lipsa de respect,macar sa le dea jos

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.