Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Vânătoarea între pasiune şi necesitate (reluare)01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Kereskenyi Gabor,Adrian Albu, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Este afectat bugetul primăriei de revoluţia fiscală.(reluare) Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 03.50 Mesager educaţiona, cu Vasile Nechita, invitat: Vlaicu Popescu. Titlul emisiuni: Învăţământul dual la Colegiul Tehnic Unio- Traian-Vuia. 04.45 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 05.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Nicolae Popan. Titlul emisiunii: Carnea de struţ. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Vânătoarea între pasiune şi necesitate (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.40 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Mark Nagy Janos. Titlul emisiunii:Noutăţi în custodia ariei protejate de pe râul Tur. 10.15 La psiholog, Ioana Vladimirescu,invitat: Adriana Laszlo.Titlul emisiuni: Obiceiurile fericirii. 10.50 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: De la Înviere Mântuitorul până la Înălţarea la cer. 11.40 Teleshopping 12.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Kereskenyi Gabor,Adrian Albu, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Este afectat bugetul primăriei de revoluţia fiscală.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile. 14.30 Teleshopping 14.45 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii:Monitorizarea lucrărilor agricole prin satelit. 15.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 16.45 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 17.35 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Universal Band. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat- Sebi Borlaştean. 22.30 Ne cheamă natura 23.30 Ştiri

Se va destrăma UE după ieşirea Marii Britanii?

brexit-puzzle-2Numărătoarea finală a voturilor de la referendumul de joi din Marea Britanie confirmă că cei mai mulţi britanici au optat pentru Brexit, adică ieşirea ţării lor din Uniunea Europeană.

Conform rezultatelor definitive, 51,9% dintre alegători au votat în favoarea Brexit-ului. Rata de participare la vot a fost de 72,2%.

Politologul Cristian Pîrvulescu afirmă că referendumul din Marea Britanie, deşi a creat o nouă criză şi a provocat nelinişte politică, nu va duce, cel mai probabil, la dezechilibrarea Uniunii Europene.

El a admis, însă, că, odată cu anunţarea rezultatelor, multe dintre partidele eurosceptice europene cred că ar fi momentul să încerce acelaşi experiment şi în ţările lor.

„Odată cu acest referendum, UE e obligată să se schimbe. Această schimbare va fi probabil una radicală pentru a putea preîntâmpina situaţii de criză ca cea prin care trece în momentul de faţă. Este rezultatul unei aventuri politice pe care David Cameron a produs-o din motive politice naţionale, dar care, iată, are implicaţii politice nu doar europene, ci şi internaţionale. E greu de prevăzut în momentul de faţă care vor fi toate consecinţele”, a declarat pentru AGERPRES Pîrvulescu.

De aceea, vă punem următoarea întrebare:

Se va destrăma UE după ieşirea Marii Britanii?

Abonează-te acum Online!
 1. Claudiumaxx a spus: 28 iunie 2016, ora 10:11

  Germania vrea să umple să umple tarile care mai au identitate naţională cu musulmani.in Germania nu mai există identitate naţională,ei au crezut că,cu englezi le merge.in câţiva ani musulmani vor conduce Germania mai ales dacă Turcia va intra în UE.nemti au crezut că,aducandui pe musulmani la ei vor avea forţă de muncă.prosti nu stiu ca musulmani care merg în occident nu lucrează nimic.si mai fac si probleme.

 2. oli a spus: 27 iunie 2016, ora 19:24

  Gunther Krichbaum: „Uniunea Europeană va avea în continuare 28 de state membre, deoarece mă aştept la organizarea unui nou referendum proindependenţă în Scoţia, care va avea succes”

  Asta se numeste instigare la secesiune! Cum isi permite Germania sa se amestece in astfel de probleme.

 3. Claudiumaxx a spus: 27 iunie 2016, ora 17:57

  @dac bulibasa toate tarile ex comuniste înafară de 3 tari catolice slovenia cehia şi Polonia, sunt în rahat si vor rămâne în rahat,pentru ca nu avem voie să fim la un nivel mai înalt.

 4. oli a spus: 27 iunie 2016, ora 10:28

  Germania destabilizeaza Europa! Ultimele declaratii sunt stuperfiante, in aceste oficiali de rand inalt declara ca daca Scotia devine independenta va fi acceptata rapid in EU, ce este asta ???!!!!
  Se pare ca UE a devenit un imperiu german.

 5. oli a spus: 27 iunie 2016, ora 10:27

  Germania destabilizeaza Europa! Ultimele declaratii sunt stuperfiante, in aceste oficiali de rang inalt declara ca daca Scotia devine independenta va fi acceptata rapid in EU.
  Se pare ca UE a devenit un imperiu german.

 6. oli a spus: 27 iunie 2016, ora 10:22

  ?

 7. Dac Bulibas a spus: 27 iunie 2016, ora 10:15

  @Claudiumaxx !, Precizare : Noi nu mai intram in rahat, noi suntem deja in rahat si nu oricum, ci rau de tot !!!!. Nu stiu cine ne-ar putea scoate din acest rahat ca sa traim si noi mai bine. UE ne-a distrus tot si ne-a transformat in piata de desfacere pt. multinationalele lor care duc banii in bancile tarilor dezvoltate iar noi ramanem cu ciuciu si la cheremul lor !. UE s-a transformat intr-un dictator care a inceput sa impuna inclusiv Regatului Unit !. Nu toti accepta acest lucru printre care si Regatul Unit. Regatul Unit merita admiratie o sa-si revina si va progresa mai mult decat in cadrul UE.

 8. Claudiumaxx a spus: 26 iunie 2016, ora 20:52

  @student sătmărean.ai dreptate se va dizolva uk.uniunea europeană o dizolva ziarişti de doi lei care nu au ce scrie,si care zic ca intrăm noi în rahat din cauza englezilor.minciuni peste minciuni.

 9. Babacu a spus: 26 iunie 2016, ora 09:38

  Principiul (verificat in realitate) este : nu poti deveni mai puternic daca te izolezi. Chiar si popoarele civilizate fac greseli. Eu consider votul „out” o greseala care va genera multe probleme pentru Marea Britanie, iar destramarea este doar una dintre ele. Probabil va trece si peste asta, este totusi un stat puternic si influent, dar va dura citiva ani buni. Totusi, ramine intrebarea: de ce toate astea? La ce bun sa-ti bati singur cuie in talpa? Doar pentru orgoliul unor politicieni?
  Se vede ca nu doar Romania are politicieni prosti.

 10. oli a spus: 25 iunie 2016, ora 18:44

  Uniunea cu mai multe viteze tocmai a pierdut un vagon. Locomotiva smaceste aiurea vagoanele, unele vagoane se pierd pe drum.

  Liderii actuali ai uniunii nu stiu sa conduca, Germania si-a asumat rolul de conducator si ignora cu desavarsire parerile contrare, acest mod de a conduce uniunea prin aroganta germana nu poate duce la nimic bun. Acum cu iesirea UK din uniune, dictatura Germana va fi si mai presanta, Franta nu va suporta mult acest lucru si uniunea se va destrama, poate va ramane o uniune intre Germania si tarile nordice.

 11. Student satmarean a spus: 25 iunie 2016, ora 16:37

  Mai degraba se destrama Regatul Unit: Scotia isi va declara independenta, iar Irlandele se vor unifica, pentru a ramane in UE. Vor ramane doar englezii si galezii.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.