Se stabilesc cei mai buni sportivi din Satu Mare din anul 2022! Cum se acordă punctele

Scris de I. Z., 30 noiembrie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Direcţia Judeţeană pentru Sport Satu Mare, organizează Clasamentul anual a Sportivilor Sătmăreni.

“Pe această cale rugăm structurile sportive legal constituite să ne trimită rezultatele oficiale de la competiţii naţionale şi internaţionale, până la data de 13 decembrie 2022 ora 16.00 la adresa de email: djs.satumare@sport.gov.ro, sau prin poştă pe suport de hârtie la sediul instituţiei: str. Vasile Conta nr. 2, Satu Mare. Pentru verificare şi confirmarea rezultatelor depuse, vă rugăm insistent a ne comunica adresele web sau contactele (federaţiilor de specialitate). Unde este cazul trebuie să fim anunţaţi de către structurile sportive care au sportivi dublu legitimaţi”, se arată în comunicatul semnat de directorul Mihai Stan.

Altfel, se vor premia sportivii legitimaţi DOAR LA STRUCTURILE SPORTIVE DIN JUDEŢUL SATU MARE cu rezultate deosebite la campionatele mondiale, europene, balcanice, naţionale, cupele mondiale, europene (SE PREMIAZĂ DOAR REZULTATUL FINAL – REZULTATELE PE ETAPELE DE CUPE NU SE PREMIAZA), jocuri universitare, la seniori, tineret, juniori şi cadeţi.

Premierea sportivilor se va face pe bază de punctaj elaborat de Ministerul Tineretului şi Sportului.

Sistemul de atribuire a punctelor se face în raport cu rezultatele sportive obţinute doar la competiţiile sus menţionate.

Clasamentul final a sportivilor sătmăreni se va anunţa în data de 23 decembrie 2022 prin intermediul reţelelor de socializare (facebook), şi mass-media.

Sistemul de acordare al punctelor:

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517