Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Corina Stanciu, Rodica Lohan. Titlul emisiunii: Biologii,chimişti şi psihologii din spitale,nemulţumiţide noua grilă de salarizare.(reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Augustin Iştoc,Ciprian Crăciun.Titlul emisiunii: Biologii, chimişti şi psihologii din spitale, nemulţumiţi de noua grilă de salarizare. (reluare) 02.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile . 03.30 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat: Ioan Coroianu . Titlul emisiunii: Crimă sau dispariţie. 04.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Nicolae Mureşan. 05.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Dudaş. Titlul emisiunii: Cultura de căpşuni. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Corina Stanciu, Rodica Lohan. Titlul emisiunii: Biologii,chimişti şi psihologii din spitale,nemulţumiţi de noua grilă de salarizare.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.20 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Adriana Laszlo. Titlul emisiunii:Cum înţelegem plânsul copiiilor? 10.00 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Mark Nagy Janos. Titlulemisiunii: Noutăţi în custodia ariei protejate de pe râul Tur. 10.30 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: De la Înviere Mântuitorul până la Înălţarea la cer. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Augustin Iştoc,Ciprian Crăciun.Titlul emisiunii: Biologii, chimişti şi psihologii din spitale, nemulţumiţi de noua grilă de salarizare. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 ]n slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile . 14.30 Teleshopping 14.45 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă,invitat:Sedonia Lăţea.Titlul emisiuni: Despre diete,vitamine la început de primăvară. 15.15 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 16.25 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Maria Tripon. 17.30 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar. 21.30 Cultură 22.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 23.30 Ştiri

Se restrânge cercul suspecţilor în cazul triplului asasinat de la Apa

Scris de Stela Cădar, 26 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Criminalisti la locul faptei

Criminalisti la locul faptei

Ancheta în cazul triplului asasinat de la Apa continuă.  Cercul de suspecţi se restrânge. Până la acestă oră n-a fost reţinută nici o persoană.

După zeci de ore de muncă, poliţiştii coordonaţi de procurorul Marius Iancu – Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare au reuşit să restrângă cercul suspecţilor. În sprijinul poliţiştilor sătmăreni au venit  specialişti din cadrul Institutului de Criminalistică şi Direcţia de Investigaţii Criminale din Bucureşti.  Sâmbată au cercetat centimetru cu centimentru casa, curtea şi anexele gospodăriei soţilor Rentea din Apa.

Vecinii sunt ingroziti de fapta pretrecuta

Vecinii sunt ingroziti de fapta pretrecuta

Cu ocazia cercetării la faţa locului au fost ridicate urme şi mijloace de probă. Se pare că asasinatul a fost comis în scop de jaf. Cel mai probabil un jaf la pont.  O persoană apropiată victimelor rămâne pe lista suspecţilor. În urma autopsiei s-a stabilit că cei trei au fost loviţi în mod repetat în cap cu un corp contondent cu muchii.

Poliţiştii coordonaţi de procurorul Marius Iancu şi de comisar şef Sorin Stan – împuternicit la comanda Inspectoatului de Poliţie al Judeţului Satu Mare continuă cercetările. Urmează audieri, verificări, percheziţii şi alte cercetări la locuinţa soţilor Rentea. Cert este că până la această oră n-a fost reţiută nici o persoană.

Nici la ora actuala nu a fost arestat niciun suspect

Nici la ora actuala nu a fost arestat niciun suspect

Vă reamintim că joi seara, între orele 19 şi 20, Gheorghe şi Niculina Rentea, dar şi mama acesteia au fost omorâţi. Vineri, Gheorghe Rentea (59 ani), Niculina Rentea (56 ani) şi Viorica Apan în vârstă de aproximativ 80 de ani au fost găsiţi morţi.

Abonează-te acum Online!
  1. parearea mea a spus: 27 noiembrie 2017, ora 13:07

    1. Speram să îl/îi prindă.
    2. Propun introducerea pedepsei prin ardere pe rug. Vinovaţii aceştia asta merită.

  2. Cetăţean al comunei Apa a spus: 26 noiembrie 2017, ora 12:28

    Cert este ca cetatenii comunei Apa stau cu usile încuiate si le este frica sa iasa din casa . Unde m ai exista asa ceva? Comuna cu peste o mie de tigani in ea si fara politie, fara becuri pe strada si fara camere de supraveghere. Treziţi va oameni buni!!!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.