20.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Emil Şuhani, Radu Creţu. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern cu protestatarii la gard. (reluare) 01.30 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 02.40 Cultură, Hajduszoboszlo vacante de vis. 03.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 05.30 Info Studio cu Laczko Eva. Titlul emisiuni: Casa zâmbetelor-oază de bucurie. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona. 08.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Adrian Cozma. Titlul emisiuni: Creşterea cailor de rasa şi relaxarea. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: . 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Emil Şuhani, Radu Creţu. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern cu protestatarii la gard. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Iuliu Cadar. Titlul emisiuni: Iuliu Cadar-raport la 3650 de zile. 14.35 Teleshopping 15.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 16.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 17.30 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat: Alina Perşa. Titlul emisiunii: Asociaţia ACT4U, implicată în diverse activităţi ecologice. 18.00 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Cum controlăm furia? 18.30 Şedinţă de Consiliu 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Constantin Demian, Daniela Silaghi. Titlul emisiunii: Care sunt cele mai mari probleme ale adolescenţilor?(reluare) 23.00 Şedinţă de Consiliu

Se restrânge cercul suspecţilor în cazul triplului asasinat de la Apa

Scris de Stela Cădar, 26 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Criminalisti la locul faptei

Criminalisti la locul faptei

Ancheta în cazul triplului asasinat de la Apa continuă.  Cercul de suspecţi se restrânge. Până la acestă oră n-a fost reţinută nici o persoană.

După zeci de ore de muncă, poliţiştii coordonaţi de procurorul Marius Iancu – Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare au reuşit să restrângă cercul suspecţilor. În sprijinul poliţiştilor sătmăreni au venit  specialişti din cadrul Institutului de Criminalistică şi Direcţia de Investigaţii Criminale din Bucureşti.  Sâmbată au cercetat centimetru cu centimentru casa, curtea şi anexele gospodăriei soţilor Rentea din Apa.

Vecinii sunt ingroziti de fapta pretrecuta

Vecinii sunt ingroziti de fapta pretrecuta

Cu ocazia cercetării la faţa locului au fost ridicate urme şi mijloace de probă. Se pare că asasinatul a fost comis în scop de jaf. Cel mai probabil un jaf la pont.  O persoană apropiată victimelor rămâne pe lista suspecţilor. În urma autopsiei s-a stabilit că cei trei au fost loviţi în mod repetat în cap cu un corp contondent cu muchii.

Poliţiştii coordonaţi de procurorul Marius Iancu şi de comisar şef Sorin Stan – împuternicit la comanda Inspectoatului de Poliţie al Judeţului Satu Mare continuă cercetările. Urmează audieri, verificări, percheziţii şi alte cercetări la locuinţa soţilor Rentea. Cert este că până la această oră n-a fost reţiută nici o persoană.

Nici la ora actuala nu a fost arestat niciun suspect

Nici la ora actuala nu a fost arestat niciun suspect

Vă reamintim că joi seara, între orele 19 şi 20, Gheorghe şi Niculina Rentea, dar şi mama acesteia au fost omorâţi. Vineri, Gheorghe Rentea (59 ani), Niculina Rentea (56 ani) şi Viorica Apan în vârstă de aproximativ 80 de ani au fost găsiţi morţi.

Abonează-te acum Online!
  1. parearea mea a spus: 27 noiembrie 2017, ora 13:07

    1. Speram să îl/îi prindă.
    2. Propun introducerea pedepsei prin ardere pe rug. Vinovaţii aceştia asta merită.

  2. Cetăţean al comunei Apa a spus: 26 noiembrie 2017, ora 12:28

    Cert este ca cetatenii comunei Apa stau cu usile încuiate si le este frica sa iasa din casa . Unde m ai exista asa ceva? Comuna cu peste o mie de tigani in ea si fara politie, fara becuri pe strada si fara camere de supraveghere. Treziţi va oameni buni!!!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.