Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Alexandru Horvat, Istvan Merkli, titlul emisiunii: Clubul de fotbal FC Olimpia a ajuns cu bugetul la fundul sacului (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi Zenoviu Bontea, Iuliu Ilyes, Dumitru Pop, titlul emisiunii: Trei primari din zona Satu Mare vorbesc despre extinderea municipiului (reluare) 02.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 03.32 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Arthur Piricsi – raport la 1.940 de zile 04.34 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Căpşunul, o cultură rentabilă 05.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Adriana Hagău, titlul emisiunii: Antibioticele, între uz şi abuz 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Simona Nistea 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Alexandru Horvat, Istvan Merkli, titlul emisiunii: Clubul de fotbal FC Olimpia a ajuns cu bugetul la fundul sacului (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Simona Nistea 09.33 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Emilia Enătescu 10.40 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Ioan Man, titlul emisiunii: Cât de ameninţată este biodiversitatea? 11.16 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi Zenoviu Bontea, Iuliu Ilyes, Dumitru Pop, titlul emisiunii: Trei primari din zona Satu Mare vorbesc despre extinderea municipiului (reluare) 13.00 Ştiri 13.35 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Viorel Solschi, titlul emisiunii: Centrul de excelenţă, şcoală a perfomanţei 14.25 Teleshopping 14.41 Religie, cu Mihalea Ghiţă, invitat Alin Toma, titlul emisiunii: Suferinţa, întâlnirea cu Dumnezeu la cel mai înalt nivel 15.38 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 16.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Seminţele de calitate asigură succesul în agriculturăn 17.53 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Vasile Fuşle, Attila Felcz, titlul emisiunii: Turneu internaţional de judo la veterani în 21 octombrie 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Georgeta Pop, titlul emisiunii: Noi soluţii pentru investigaţii paraclinice 22.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat Călin Secan, ttlul emisiunii: Copiii şi fricile lor 23.30 Ştiri

Se pot câştiga alegerile cu ajutorul postacilor? Echipa cărui candidat la Primăria Satu Mare este cea mai tare?

Scris de I. Z., 26 aprilie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

PostacFiecare partid, fiecare candidat în preajma alegerilor se înconjoară de o echipă de campanie. Pe lângă membrii de partid cu funcţii de conducere, partidele şi candidaţii mai cu dare de mână îşi angajează lipitori de afişe, distribuitori de pliante, ziare şi alte materiale electorale. În ultima vreme au apărut şi postacii.

Sunt aşa numiţi “postaci”. S-ar putea numi şi luptători în spaţiul virtual sau internauţi. Rolul lor este să comenteze, să bifeze în eventualele sondaje de pe diferite site-uri. Cât de importanţi sunt ei şi care este aportul lor efectiv la câştigarea alegerilor? Este greu de apreciat. Dacă un candidat nu are o echipă de postaci şi pierde îşi reproşează că a pierdut pentru că a ignorat internetul. Dacă, aşa cum a fost cazul lui Iohannis, câştigă, spune că datorează victoria reţelelor de socializare.

Nu ştim cum stau exact lucrurile. De aceea pentru mai multe clarificări a acestei probleme lansăm următoarea întrebare:

Care dintre următorii candidaţi la Primăria Satu Mare are cea mai tare echipă de postaci?

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
 1. David E a spus: 21 mai 2016, ora 10:14

  In cei 4 ani COICA a distrus complect acest oras inafara de cabinete ptr el nu a facut nimic,din ce Bani au fost facute cabinetele dl Coica?950

 2. 112 a spus: 12 mai 2016, ora 00:11

  Toţi şanţ hoţi şi mincinoşi vor să păcălească votaţii să mai poată fura

 3. 123 a spus: 12 mai 2016, ora 00:10

  Gunoaie toti

 4. anonymous a spus: 04 mai 2016, ora 14:07

  Intrebarea corecta e ” Se pot castiga alegerile cu ajutorul Presei???”

 5. Babacu a spus: 28 aprilie 2016, ora 12:11

  Eu nu votez niciodata pe site, nu sint pus de nimeni sa postez, scriu numai ce consider eu si tin cont de ce vorbesc cu oamenii din jurul meu. Exista multi ratati care posteaza si isi exprima aici frustrarile, exact ca oamenii total anonimi care traiesc in mediocritate dar care cind se urca la volanul masinii lor devin brusc agresivi si un adevarat pericol public, psihologii pot exprima mai bine acest comportament de oameni frustrati. Eu nu ma consider astfel in primul rind pentru ca nu sint agresiv la volan si in al doilea rind pentru ca am exprimat si in public puncte de vedere transante pentru care la un moment dat am avut de suferit, dar am mers pana la capat si in justitie mi-am recapatat dreptatea. Postacii au si ei rolul lor, se pot determina anumiti indicatori cum ar fi nivelul de cultura sau spiritul civic. Dar de ce sa nu recunoastem, multe adevaruri se spun de catre postaci, sint si ei un „rau necesar”.

 6. Beta a spus: 28 aprilie 2016, ora 08:42

  Sunt de parere ca ar trebui niste reguli pentru postaci. Se poate
  scrie orice fara sa ai nici o raspundere. in sondajul
  de mai sus vad ca un candidat sta f.f. bine. acesta este un semn ca omul este mai hotarit ca altii sa cistige

 7. nelu opris a spus: 27 aprilie 2016, ora 21:51

  nu e nevoie de postaci, acestia deformeaza realitatea, daca vrei sa comunici fa singur….

 8. Lati naly a spus: 27 aprilie 2016, ora 16:25

  DACA CASTIGA COICA NE MUTAM IN ALTA PARTE ,OMUL ASTA A DISTRUS ORASUL IN 4 ANI ,BOSOROGUL NAIBII.

 9. nicu a spus: 27 aprilie 2016, ora 14:50

  Esteincorecta intrebarea stiind ca si IOHANNIS tot cu postaci a cistigat functia de presedinte si unde am ajuns.

 10. Erdei Dorel a spus: 27 aprilie 2016, ora 14:37

  Cu siguranta toti cei care posteaza cate ceva sunt rauvoitori . Ar trebui ca ziarele sa nu mai ofere rubrica adauga un comentariu. Postacii astia ar trebui pusi la punct, nici nu stiu de ce se mai ofera sansa postarii comentariilor.

 11. Ultras a spus: 27 aprilie 2016, ora 13:46

  ce poate fi tare la o mana de ratati care pierd vremea pe net? ca-si iau salariul din bani publici, probabil…

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.