Se organizează tabără de vară pentru copiii din Sătmărel


Direcţia de Asistenţă Socială Satu Mare şi Asociaţia Stea aduc copiilor din Sătmărel bucuria experienţei unei tabere de vară. Timp de cinci săptămani, copiii care au peste 6 ani vor participa gratuit la activităţi de educaţie nonformală prin care vor învăţa lucruri utile prin joc.

“Ne dorim să sensibilizăm comunitatea marginalizată din acest cartier, cu privire la importanţa educaţiei şi a mijloacelor de susţinere a şcolarizării copiilor lor”, a declarat Adrian Bălaj, directorul Direcţiei de Asistenţă Socială Satu Mare.

Tabăra de vară a început luni, 1 august, iar cei mici sunt aşteptaţi în zilele de luni, marţi şi joi în intervalul 13.00 – 16.00 la Căminul cultural Sătmărel unde au ocazia de a experimenta bucuria de a lega noi prietenii.

“Le-am pregătit copiilor un program bogat în activităţi, cu accent pe dezvoltarea personală, dar şi multe oportunităţi de a învăţa lucruri noi: jocuri şi activităţi de animaţie socio-educativă, antrenamente de şah, proiecte creative, activităţi de literaţie şi numeratie, activităţi sportive. Ne propunem să le oferim numeroase ocazii de a-şi pune în valoare talentul, de a avea experienţe de reuşită, de a-şi conştientiza potenţialul şi de a împărtăşi bucuria copilăriei cu prietenii din tabără”, spune Cristina Bala, director al Asociaţiei Stea.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517