Se licitează cadastrarea celor 4.452 de hectare de teren din comuna Apa | Informaţia Zilei

Se licitează cadastrarea celor 4.452 de hectare de teren din comuna Apa

Scris de Ioan Aniţaş, 09 iulie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

De ani de zile, comuna Apa s-a aflat pe o listă a comunelor din judeţ şi din ţară într-un aşa-numit eşantion experimental în ceea ce priveşte cadastrul general. Licitaţiile organizate de-a lungul anilor au fost contestate succesiv, iar autoritatea publică locală nu a avut posibilitatea de a beneficia de fondurile puse în ultimii trei ani la dispoziţia unităţilor administrative teritoriale de către Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară – ANCPI pentru cadastrare.

Iată că o veste bună vine atât pentru autoritatea publică locală din Apa, cât şi pentru proprietarii de terenuri de pe raza acestei comune.

ANCPI a lansat procedura de licitaţie pentru achiziţionarea serviciilor de înregistrare sistematică în Sistemul integrat de cadastru şi carte funciară a imobilelor din 24 de unităţi administrative din şase judeţe, printre care Apa din judeţul Satu Mare. Lucrările de cadastru general sunt finanţate din fonduri europene nerambursabile.

Suprafaţa estimată a comunei Apa este de 4.452 de hectare, iar valoarea estimată a lucrărilor de cadastru general este de 583.212 lei fără TVA.

Anunţul a fost publicat şi în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene (JOUE), cu numărul 2019/S 126-308626, astfel încât la procedură poate avea acces orice operator din ţară sau din străinătate care îndeplineşte condiţiile solicitate de ANCPI. Termenul limită de depunere a ofertelor este 19 august.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517