Se distruge gardul viu din Micro 15 | Informaţia Zilei

Se distruge gardul viu din Micro 15

Zilele trecute am fost sunaţi la redacţie de către mai mulţi locatari ai blocului nr. 11 de pe Drumul Careiului, nr. 34, Satu Mare, cartierul Micro 15.

În esenţă reclamaţia acestora are două părţi. Am spune noi, una caldă şi una rece. Cea caldă, să o numim aşa, se materializează în mulţumirile adresate firmei care a tuns arbuştii din vecinătatea blocului. Chiar se impunea un asemenea demers ca urmare a creşterii exagerate din această primăvară a lăstarilor. Mai vehemenţi au fost atunci când şi-au exprimat nemulţumirea faţă de faptul că muncitorii firmei respective nu s-au limitat la a tăia vârfurile lăstarilor, ci au făcut tăieri mai ample.

Oamenii nu înţeleg cine a dat asemenea recomandări. Reclamanţii sunt indignaţi de faptul că muncitorii au lucrat fără a mai gândi măcar cu sufletul. O bună parte din arbuştii ornamentali au fost tăiaţi aproape de la nivelul solului. Reclamanţii nu găsesc explicaţii pentru o asemenea decizie. Cert este că fapta este consumată. Aşa-numitul gard viu a fost sluţit, în accepţiunea reclamanţilor. Cu siguranţă şi alţi sătmăreni ar avea o reacţie similară, dar pentru a evita discuţiile inutile cei menţionaţi mai sus, mai exact locatarii din cartierul Micro 15, propun muncitorilor să fie mai atenţi şi să nu distrugă gardul viu, indiferent care ar fi acela. Fiecare arbust are implicit câte o fărâmă din sufletul acelor oameni. Nu puţini sunt cei care s-au implicat fizic şi emoţional în realizarea acestei mici oaze de verdeaţă din jurul blocului.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345